kuzon Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam. Czy byłaby możliwość rozszerzenia funkcjonalności forum, przez dodanie modułu umożliwiającego czytanie w specjalnym programie (Tapatalk) na urządzenia mobilne? Moim zdaniem świetne rozwiązanie, które uniezależnia mnie od posiadania komputera. Korzystam z niego na innych forach i jest to bardzo wygodne. Szczególnie otrzymywanie powiadomienia o odpowiedzi w obserwowanym wątku. Niektórych tematów w inny sposób nie czytam. Nie wiem czy implementacja tego modułu w Skiforum jest możliwa bo się na tym nie znam, a z tego co się orientuję, to nie wszędzie się da. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FactorX Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tapatalk - zainstalowany, można testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 O ja pierdziu! W najśmielszych marzeniach nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji! Serdeczne dzięki, właśnie wysyłam tego posta z telefonu, wszystko śmiga świetnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Możesz napisać w paru słowach jak z tego skorzystać na android. Zainstalowałem Forum Runner, ale tam nasze forum jest nieosiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arfi Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Musisz kupić w markecie za dyszkę i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Pewnie Twój program nie ma odpowiedniego modułu w protokole (?) naszego forum. Tapatalk jest bardzo prosty i intuicyjny w obsłudze. Dla mnie najważniejsze jest w nim to, że po ustawieniu wybranego czasu odświeżania, program automatycznie informuje mnie o nowym poście w interesującym mnie temacie. Oczywiście trzeba się liczyć z naliczaniem opłat za transmisję danych o ile nie korzysta się z wi-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zainstalowałem wskazaną aplikację i piszę również z komórki. W markecie android pełna nazwa aplikacji brzmi Tapatalk Forum App. Działa bardzo dobrze. Nie chciałem kupować dopóki nie byłem pewien że to właśnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Masz polską wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Masz polską wersję? Nie, ang. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 21 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Odświeżę kotleta sprzed roku ale może komuś przyda się ta informacja o tym programiku - ja korzystam również na smartfonie i jest bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Dodam tylko, ze program jest w polskiej wersji jezykowej. No i (niestety?) czytanie Skiforum w Tapatalku jest o wiele wygodniejsze niz w wersji przegladarkowej. Bez problemu otwieram tylko te watki ktorych jeszcze nie przeczytalem i dwoma kliknieciami oznaczam cale forum jako przeczytane, dzieki temu jak zagladam nastepnym razem, to znowu mam tylko nowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dodam tylko, ze program jest w polskiej wersji jezykowej. No i (niestety?) czytanie Skiforum w Tapatalku jest o wiele wygodniejsze niz w wersji przegladarkowej. Bez problemu otwieram tylko te watki ktorych jeszcze nie przeczytalem i dwoma kliknieciami oznaczam cale forum jako przeczytane, dzieki temu jak zagladam nastepnym razem, to znowu mam tylko nowosci. Ja mam często problemy z tym programem. Zdarza się że po wejściu na jakiś wątek program cały czas pobiera dane (wisi) i nie pokazuje treści. Nie jest to problem komunikacji, bo wejście za chwilę na inny wątek jest ok. Tapatalk, Android 2.2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuzon Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Czy można prosić o uaktualnienie wtyczki Tapatalk? Pewnie prosić można. Więc proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 A po co ? Przecież działa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 U mnie tak samo - działa i ma się całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Niestety, na moim 'hipsterskim' iPhonie nie działa. Spróbuj jeszcze raz skonfigurować konto tzn login i hasło powinno zadziałać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Można by zaktualizować wtyczkę, skoro tak autor programu sugeruje.... Pewnie za jakiś czas chcę odciąć z działania starsze wersje API i na razie tylko ostrzega. A jak Wam się podoba zmuszenia do aktualizacji Tapatalk za kolejne 9zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hmm... na pierwszy rzut oka nowe forum oglądane na "tosterze" wygląda całkiem całkiem, więc można się już obyć bez tapatalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 4 Października 2013 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dla "przyzwyczajonych" w poniedziałek wprowadzimy również tapatalk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jeżeli można zapytać bo nie mam jeszcze tej aplikacji ,czy łączy się tylko przez transmisję danych czy ew.można też przez Wi-Fi .Przydałaby się ale jak zjada kasę a do tego w roamingu to trochę mam kwaśną minę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jeżeli można zapytać bo nie mam jeszcze tej aplikacji ,czy łączy się tylko przez transmisję danych czy ew.można też przez Wi-Fi .Przydałaby się ale jak zjada kasę a do tego w roamingu to trochę mam kwaśną minę. Działa również w dowolnej sieci Wi-Fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Ponieważ jest to pierwszy temat o tej wtyczce, jaki znalazłem, czy byłoby możliwe jej włączenie dla tego silnika forum? Działa na KN, więc tu też może? Najlepiej się przegląda na telefonie i odpisuje, wszystko pod kontrolą wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi