wideo5 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 proszę o opinie tych którzy mieli okazję się na nich powozić. mowa o slalomce 165, talia 120-66-106. Rdzeń z bambusa, krawędzie wykończone diamentem i dwie warstwy tytanowej blachy. Kupiłem w idealnym stanie, jak nowe, z czystej ciekawości co to bambusowe cudo za 2 koła euro potrafi. jeśli ktoś ma coś takiego to proszę o komentarz. znalazłem ceny wiązań i płyty do tych nart. nic dziwnego że całość kosztuje 2 k euro Wiązania Płyta Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja zakupiłem takowe, czekam na pierwszy snieg, żeby się przejechać. Solidne, dobrze wykonane i ciężkie dechy. Załączone miniatury Użytkownik bruner79 edytował ten post 23 listopad 2011 - 21:28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 jakie masz taliowanie, i podaj cenę może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja zakupiłem takowe, czekam na pierwszy snieg, żeby się przejechać. Solidne, dobrze wykonane i ciężkie dechy.Jak solidne to jest szansa że tych nie połamiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Gdzie Wy takie CACKA:) kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jak masz ochote na czymś takim pojeździć to mam jeszcze miejsce gdzie kilka sztuk leży, damski beżowy snake też widziałem w dł. ok 155. Ciekawe ile kosztowało wypożyczenie takiego wynalazku i ilu snobów się skusiło:rolleyes:. Chyba było drogo bo prawie wszystkie egzemplarze są jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Jak masz ochote na czymś takim pojeździć to mam jeszcze miejsce gdzie kilka sztuk leży, damski beżowy snake też widziałem w dł. ok 155. Ciekawe ile kosztowało wypożyczenie takiego wynalazku i ilu snobów się skusiło:rolleyes:. Chyba było drogo bo prawie wszystkie egzemplarze są jak nowe. Wypożyczenie przypuszczam, że ze 100 euraka pewnie Co do taliowania to 115/70/102 przy 171cm, choć jak tak sobie mierzę to może być i 116 na przodzie i 172cm To nieważne, ważne, że odpowiada mi to taliowanie;) Użytkownik bruner79 edytował ten post 24 listopad 2011 - 11:28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 świetne narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 świetne narty O właśnie, a tutaj mamy kolegę, który ujeżdżał Indigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A więc ty upolowałeś bambusowego allrounda, ja slalomkę. Próbowałem podostrzyć krawędzie diamentami, oj ciężko szło. Trzeba nawet przy gradacji 150 moczyć diament w spirycie bo się ślizga i nie bierze. poprawiłem 200 i 400, drobniejszych nie mam, i teraz się zastanawiam czy przeżyją to moje rękawiczki i kurtka:rolleyes:, golić się można. widocznie te krawędzie są faktycznie wzmacniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 A więc ty upolowałeś bambusowego allrounda, ja slalomkę. Próbowałem podostrzyć krawędzie diamentami, oj ciężko szło. Trzeba nawet przy gradacji 150 moczyć diament w spirycie bo się ślizga i nie bierze. poprawiłem 200 i 400, drobniejszych nie mam, i teraz się zastanawiam czy przeżyją to moje rękawiczki i kurtka:rolleyes:, golić się można. widocznie te krawędzie są faktycznie wzmacniane. Takie taliowanie właśnie chciałem, narty sl jak narazie mnie nie interesują A w indigo konstrukcja sandwichowa, podwójna blacha, zreszta brałeś je do ręki to masz porównanie pod względem wagi i wykonania, myślę, że to będzie niezły śmigacz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 za ile wystawione? czysta ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To mocno zależy od rocznika ale sam jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wincek Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A może coś takiego; http://sport2002.pl/...rty-uzywane/392 Użytkownik wincek edytował ten post 14 grudzień 2011 - 21:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Warto zerknąć http://lubczasopismo...cenci-nart-cz-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Na ebay-u widziałem ceny wahające się między 600-900 ojro, ale co kraj to inna cena, wiadomo, ja jestem posiadaczem i sl (rocznik będzie to pewnie 09/10 tak mi się jakoś wydaje) i 171 allrounda po którym widać, że ma zacięcie sportowe. Co do sl to taliowanie praktycznie identyczne co moj ulubiony head iss (różnica tylko 1mm na dziobie) za to piętki dłuższe - cos w stylu elana slx. Objeżdżałem ostatnio obydwie pary i w sl się zakochałem Bardzo skrętne, posłuszne, sztywniejsze wzdłużnie niż slx, piętki mają na pewno sztywniejsze bo parę razy wyjechały mi spod tyłka Co do dłuższych indolców, szkoda mi ich narazie katować na pobliskich czeskich stoczkach - choć również fajnie jadą, zostawię je sobie na dalsze wypady;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi