n086 Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Galatour odwołał turnus rozpoczynający sie 03.12 z powodu braku śnigu, włosi maja zamiar ruszyć wyciągi 08.12 wtedy u nich zaczynają się 4-ro dniowe ferie lecz z tego co widać na kamerkach to szaro-buro. Bez wyjazdów w wyższe partie (ponad 1900m) się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 CO NA TO WSZYSTKO (brak śniegu) nasz touroperator Galatour i NAPOLEON ???????????????? Odezwij się - a może nie jechać i zrobić integrację gdzieś bliżej Rozmawiałem dzisiaj z Darkiem i potwierdził, że jeśli do środy nie posypie to Galatour zwróci nam całą kasę i myślmy dalej, co z tym fantem (nartowaniem) zrobić. Gdzieś bliżej też nie jest lepiej. Na lodowcach tłok jak w Białce w południe, więc skoro nigdzie nie pada to chyba nie warto się na siłę wybierać. Wpadnijcie nad morze - pójdziemy na łódki:cool: Szwajcarzy wysyłają mandaty wg taryfikatora: http://www.tvn24.pl/...63,0,forum.html Dziś miałem okazję takie pismo oglądać u naszego wspólnego kolegi z nart. A ja mam tam też całą sesję zdjęciową na autostradzie Całe szczęście,że do Val Cenis jedziemy autokarem :cool: Użytkownik qaz edytował ten post 06 grudzień 2011 - 10:10 Mirek,edytuj posty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Rozmawiałem dzisiaj z Darkiem i potwierdził, że jeśli do środy nie posypie to Galatour zwróci nam całą kasę i myślmy dalej, co z tym fantem (nartowaniem) zrobić. I to jest w końcu jakaś konkretna informacja. A więc mamy dwa dni na przygotowanie planu B, opcje są następujące: 1. odzyskawszy kasę dajemy sobie na luz i zastanawiamy się czy coś nowego w tym składzie wypali 2. w hipertempie szukamy austriackiego last mineta (do piątku w Tyrolu spodziewane 50cm śniegu, w Salzburgu - 30cm) na 50 osób (pewnie nie wszyscy zareflektują, więc c.a. 30os) 3. jedziemy do Livigno (tam chociaż mleko tanie) 4. jedziemy do Białki (zaoszczędzimy na paliwie) 5. ... ? Pozdrawiam marioo PS. Ja w przyszłym tygodniu mam zamiar jeździć na nartach i jeśli większość zrezygnuje to i tak jadę gdzieś tu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tam też miał być śnieg I skończyło się na zajęciach w grupach, nie wieczorową porą po nartowaniu :cool: A co się działo wcześniej :eek: Skoro na nartach nie jeździłem (nie było gdzie) i trochę się nudziłem, to sobie chociaż z balkonu filmik nakręciłem 3. jedziemy do Livigno (tam chociaż mleko tanie) . I przynajmniej jest ładnie i cieplutko: https://picasaweb.go...tartSezonu2011# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tam też miał być śnieg I skończyło się na zajęciach w grupach, nie wieczorową porą po nartowaniu :cool: A co się działo wcześniej :eek: Skoro na nartach nie jeździłem (nie było gdzie) i trochę się nudziłem, to sobie chociaż z balkonu filmik nakręciłem I przynajmniej jest ładnie i cieplutko: https://picasaweb.go...tartSezonu2011# Dobre to Livigno... prawie wiosna! Ja bym usiadł i... sie załamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dobre to Livigno... prawie wiosna! Ja bym usiadł i... sie załamałDobrze ze tylko Ty... Dopiero co zjeb... Cie na watku o Livignio to musiales cos tu napisac ? Bo my cos na biegu wymyslimy TUX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Rozmawiałem dzisiaj z Darkiem i potwierdził, że jeśli do środy nie posypie to Galatour zwróci nam całą kasę i myślmy dalej, co z tym fantem (nartowaniem) zrobić. Gdzieś bliżej też nie jest lepiej. Na lodowcach tłok jak w Białce w południe, więc skoro nigdzie nie pada to chyba nie warto się na siłę wybierać. Wpadnijcie nad morze - pójdziemy na łódki:cool: Moze zamienimy to na ostatni tydzien marca? chyba tez freeski termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi