rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wszyscy zdrowi nikt się nie zgubił ( no powiedzmy) - wróciliśmy cało do domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 jak pojedziesz to się dowiesz a jak tego chleba nie spróbujesz to będziesz głodna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zdjecia ..cudenko az dech zapiera (jadę na bezdechu hihiih)tylko,gdyby tak wiedziec ktory jest ktory moim zdaniem w żółtej rozpiętej to Zbychacz Czy Zbychacz czasem nie wyruszał z Gocławia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 myślcie dziwczyny myślcie kto jest kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześc Borowinko oj zdałabysie na stare kości dzisiaj:D nie mam pojecia narazie idę drogą dedukcji ) a Ty wybierasz sie w alpy? wybieram się!!! ale niestety warszawski team jedzie dopiero 10 marca:( nie wiem, czy wytrzymam:eek: a ja chyba widziałam Zbychacza z okna, jak odjeżżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 [quote name='jovanka']hmmmm z tym wytrzymaniem to akurat cie rozumiem:cool: najchetniej pojechałabym już jutro:)[/QUOTE a ja mam nowe butyyyy, jeszcze nie jeżdżone, eeeech i boję się, że może śniegu już nie być w marcu:( a Ty kiedy jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 moje panie z tym śniegiem to napewno będzie. w grudniu mało gdzie się jeżdziło a hochkar już chodził, w maju napewno już wiele ośrodków nie będzie chodziło a hochkar będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 moje panie z tym śniegiem to napewno będzie. w grudniu mało gdzie się jeżdziło a hochkar już chodził, w maju napewno już wiele ośrodków nie będzie chodziło a hochkar będzie. mamy to na zdjęciach z zeszłego roku i zapewnienia miejscowej ludności a takrze pani z wyporzyczalni sprzęty (kur.. jak drogo):eek: :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 to na dowód że w maju chodzi hochkar http://68128.homepag...2--Hochkar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 mamy to na zdjęciach z zeszłego roku i zapewnienia miejscowej ludności a takrze pani z wyporzyczalni sprzęty (kur.. jak drogo):eek: :eek: :eek: tylko, że wzeszłym roku śniegu było zatrzęsienie, w marcu w Korbielowie nie było kamieni i cały czas temp. na minusie:cool: no, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 oki, wiec ja sie piszę na wyjazd i zarz przy okazji szukam chętnych do samochodu )) Pozdr. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Nera-czlowieku ze stali - kiedy chcesz odespac droge ? Nastepny wyjazd planujemy za niecale 2 tygodnie - w piatek 23.02 na 4 dni ( 3 noclegi)Nasze obydwie chaty sa juz zarezerwowane przez Vittera,tak ze chetni moga sie zglaszac - kto pierwszy ten lepszy.Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszlych fanow hochkaru.Warunki mielismy extra,sniegu sporo przybylo od ostatniego razu zarowno na trasach jak i poza nimi.W sobote i niedziele mielismy piekne sloneczko i z rana lekki minusik,w nocy z niedzieli na poniedzialek spadl swiezy sniezek-byla super jazda,we wtorek padal snieg i troche wialo,tak ze mniej bylo zal wyjezdzac.oki, wiec ja sie piszę na wyjazd i zarz przy okazji szukam chętnych do samochodu )) Pozdr. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Borowinka a moze tak do Katowic??? w końcu to zabi skok? jak oglądam w necie warunki na polskich stokach i widoczki z kamer, to mi się odechciewa:cool: nastawiłam się na Austrię, a dwa razy nie dam rady; małe dzieci i mało kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No ja tez wróciłem i jestem bardzo zadowolony Stosunek jakość/cena wyśmienity! I pomyśleć, ze to tylko 515km od Gliwic.... Nera, wielkie dzięki za pomoc i info! Czy są miejsca do spania w domku na 24 lutego? Bo tam gdzie ja mieszkałem już zabukowane do chyba 18 marca, a kwaterka minimalnie droższa, ale za to standard o 2 klasy wyżej. Jeśli znajdę nocleg to wstępnie planuję wyjazd na tydzień, mogę wziąć 2 osoby z Wawy lub gdzieś po drodze. lepiej podbij do jurka m my coś rezerwowaliśmy chyba tydzień później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 lepiej podbij do jurka m my coś rezerwowaliśmy chyba tydzień później dwa tygodnie pózniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Widzę, że stalowi ludzie z ski team nera strong już są na forum. Jak zwykle kilka godzin snu i ogień, ogień. Dzisjaj wrzucę foty na neta- trochę mi to zajmie bo mam słabe łącze, ale będą. Pozdrawiam mario:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 hochkar opanowane przez ludzi z forum , następny krok to lodowce? a tak sobie śpiewaliśmy NA STOKU I KRZESłACH :POLSKA BIAłOCZERWONI POLSKA BIAłOCZARWONI, i jeszcze tak jak nera ciął czarną 5 krawędzie nera krawędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dobra przestańcie już tak chwalić ten wyjazd bo mnie nerwa znowu chwyta :mad: , że nie mogłem jechać z Wami :cool: Kudłaty świetne zdjęcia, gratulacje momentami to normalnie chyba za osobistego fotografa nery robiłeś Pozdrowienia dla całej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 JEdni jeździli po czarnych a inni w tym czasie sobie pstrykali. popatrz tylko kto ma najbardziej zjechane krawędzie - tu już kudłaty nie robił zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 15 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Co wy ludziska, martwicie się o śnieg na Hochkarze ? Chyba żartujecie !? Rezerwowac miejsca, dzwonić do nery, jurkaM i vittera, lub pisać na PW !!! Warto, naprawdę warto !!! Tu są moje wrażenia z ostatniego wypadu na Hochkar http://www.skiforum....read.php?t=6485 Strona internetowa hochkar www.hochkar.com pozdrawiam mario:) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 15 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 wiadomości priv -------------------------------------------------------------------------------- przepraszam wszystkich za problem, usunełem wiadomości prywatne które zostały wysłane 14-15.02.07r. jeśli nie sprawi to problemu poprosze jeszcze raz o wysłanie. za niedogodności przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 15 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Mialam na mysli zabrac sie z kims z katowic skoro z warszawy nie ma miejsca!!! a, jasne:) ale nie będę juz kombinować, poczekam na warszawski team tym barzdziej, że 10 prawdopodobnie będzie mogła pojechać ze mną moja siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 15 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 a, jasne:) ale nie będę juz kombinować, poczekam na warszawski team tym barzdziej, że 10 prawdopodobnie będzie mogła pojechać ze mną moja siostra się robi ciekawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 15 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 :cool: borowinko tak trzymaj "warszawski team" oj, to ty sierota jesteś, jak ty tylko jedna siostre masz. dobieraj kolerzanki jak nie masz sióstr, i czekaj na "wawa team":) jak coś jest długo wyczekiwane, to całkiem inaczej smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 15 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 :cool: borowinko tak trzymaj "warszawski team" oj, to ty sierota jesteś, jak ty tylko jedna siostre masz. dobieraj kolerzanki jak nie masz sióstr, i czekaj na "wawa team":) jak coś jest długo wyczekiwane, to całkiem inaczej smakuje. Koleżanki się wypięły, a pozostałe nie jeżdżą :cool: siostrę mam jedną, ale za to jak na nartach jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi