yanosik Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ...no to musimy dać ogłoszenie: Autosana lub Jelcza - kupię !!! Kupimy ze trzy i możemy zabrać na Hochkar całe skoforum he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nera - jak tam sklad - obsada pelna ?Gdyby co to z Bydgoszczy moge Ci zalatwic full ludzi do zapelnienia samochodu,ale chyba w Warszawie i okolicach tez sa jacys narciarze i nie bedzie z tym problemu:) nawet ze szczecina jedzie jeden gościu - czyli ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek M Napisano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Rsowa - chyba nie jedziesz sam ?Jezeli tak,moge zalatwic Ci kogos z Bydgoszczy - bedziesz mial taniej i razniej - oczywiscie jesli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Rsowa - chyba nie jedziesz sam ?Jezeli tak,moge zalatwic Ci kogos z Bydgoszczy - bedziesz mial taniej i razniej - oczywiscie jesli chcesz podpiąłem się do ekipy warszawskiej a do wawy śmigam dyliżansem czyli interciti będę już w czwartek ale dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Nera - jak tam sklad - obsada pelna ?Gdyby co to z Bydgoszczy moge Ci zalatwic full ludzi do zapelnienia samochodu,ale chyba w Warszawie i okolicach tez sa jacys narciarze i nie bedzie z tym problemu:) składzik powoli się dopełnia, "rsowa" dobija do wawy i zabiera się z nami, zadeklarował się też "zdanpak" więc będzie chyba komplecik, czekamy jeszcze na crossa jak wiadomo na niego trzeba poczekać a reszta bez zmian. -zanzibi -zbychacz vell kudłaty i moja skromna osoba NERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 chłopaki, na przełom lutego i marca trzeba czyściutkie i wyprasowane szmatki wziąć i w garniturach będziemy jezdzić. może pojada z nami panie, więc trzeba się przygotować, i niech mi Yanosik nóg nie ogoli to będzie spał tam gdzie zgaśnie. tak że pachnidełka wziąć i grzebienie, no i skarki na zmiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 wróciłem właśnie wróciłem z Białowieży panowie a może następny wypad 24-26 luty ??? viater, a może nasze zdjęcia byśmy obejżeli? viater, a co 10 luty ci nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek M Napisano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 moze byc i 24 luty,im wiecej tym lepiej...Vitter wrzuc chociaz pare zdjec do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 hej yanosicku, ty myślał że nie potwierdzone zostało, co ty masz nas za amatorów. za rok otwieramy tanie wyjazdy w alpy i ruszamy pełną parą, prawda panie jurekM. Yanosik jeśli chcesz być w radzie nadzorczej to musimy zrobić powtórke, i obgadać to przy wielkim stole. Pietruś tylko musimy, płyny w Czechach zakupić - Tesco 24 open wszak człowiek nie wielbłąd... pić musi Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek M Napisano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No i zeby dla naszego drogiego kolegi Harnasia starczylo,bo ma jeszcze jedna dolinke do zwiedzenia "dzien po"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek M Napisano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 sam czy z szanowna malzonka?a gdzie sa zdjecia z Hochkaru ?!?!?!?!?! Jak tam plenery w Bialowiezy,podobno 50 cm sniegu?Yanosik moze wybierze sie na snow-kite'a tam,bo w Zninie zero szans tej zimy polatac.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 czytam, czytam i chyba nie doczytałem nawet tematu. TANIE TANIE wyjazdy w Alpy z wawy na hochkar jest 900km. nocleg jest w cenie ok. 10 euro bez dopłat klimatycznych, sprzątających, licznikowych. wyżywjenie we własnym zakresie, do dyspozycji cała kuchnia. skipass 3 dni dorosły 73 euro. czy twoja oferta będzie tańsza? jeśli tak to następnym razem może skorzystamy. chyba że nas zaprosisz i pokażesz nam całe białe szaleństwo w GAPA, a my jako wizytatorzy i promotorzy skiforum będziemy promować ten region a uwież że jesteśmy skuteczni. zapytaj kogoś z forum czy 2 misiące temu znał coś takiego jak hochkar, a dziś połowa forum coś wie na ten temat, a kilkoro pokusiło się że by przekonać się na własnej skórze i są mile zaskoczeni i chętnie tam wracają pomimo że jest śnieg w polsce ale warunki na stoku jeszcze długo u nas takie nie będą. więc zastanów się czy nas nie zaprosić a reszte my zrobimy po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 5 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dzwoniłem do Piotrka, dane wysłałem e-mailem. Jadę z wami, będzie się działo, z tego co wyczytałem z tego tematu, to bardzo fajne towarzycho jedzie. Pozdrawiam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Cos tak NERA szybciutko wskoczyl na nozki - pewnie ta gwintownica Cie troche podgwinotowala:) . Zaraz dostaniesz jakies fotki na priva - Dobrego snu zycze sobie i wszystkim Jumperowcom. jaki sen? huta, huta! fotki wrzuć do galeryjki, na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Widzę , że ski team nera strong jest naprawdę twardy. ja trochę zdrzemnąłem się w busie do domu. Dzięki nera, za super wyjazd !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Widzę , że ski team nera strong jest naprawdę twardy. ja trochę zdrzemnąłem się w busie do domu. Dzięki nera, za super wyjazd !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam:D zapraszam na następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ja dopiero z pociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek M Napisano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Nera-czlowieku ze stali - kiedy chcesz odespac droge ? Nastepny wyjazd planujemy za niecale 2 tygodnie - w piatek 23.02 na 4 dni ( 3 noclegi)Nasze obydwie chaty sa juz zarezerwowane przez Vittera,tak ze chetni moga sie zglaszac - kto pierwszy ten lepszy.Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszlych fanow hochkaru.Warunki mielismy extra,sniegu sporo przybylo od ostatniego razu zarowno na trasach jak i poza nimi.W sobote i niedziele mielismy piekne sloneczko i z rana lekki minusik,w nocy z niedzieli na poniedzialek spadl swiezy sniezek-byla super jazda,we wtorek padal snieg i troche wialo,tak ze mniej bylo zal wyjezdzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 przecierz ja spałem po drodze, prowadząc czarną strzałe do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 szybko te fotki kudłaty. jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 jak panowie wyspani?Dzięki chłopaki za super wyjazd. Dawno nie byłam na takim luzie Dzięki chłopaki za super wyjazd. Dawno nie byłam na takim luzie oczywiście byłem- to wszystko z braku snu http://www.hochkar.izabelin.pl/ Wkrotce tez pewnie ukarze sie filmik od Tadzia i Maria ZibiSuper fotki Kudłaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 noo bo juz myslałam że was tam zasypało tak dlugo czekałam na jakąs relacje a ile to czasy czekałaś? kudłaty wkleił o 14 a wróciliśmy koło 5 rano a ja to już nie mówię 12 15 ale był super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ty gościu crosmax co tak póćźno na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 NONO kudłaczu Brawo za foty ,coza tempono i naprawde ładne oddają klimat hochkarr ,pozdro dla całej SPORT FERAJN NERA TEAM a nie miało być bundes ski grupen czy coś tam takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 14 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 problem wtym że myslałam że wracacie wczoraj:cool: problem to jest w tym że ja myślałem że wracamy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi