przemyslaw Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Hej, jade na kilka dni do białki ,pierwszy raz bede w tej okolicy i chcialbym zobaczyc jeszcze inne stoki w poblizu, priorytetem jest dla mnie to zeby byla kanapa, wiem ze nic nie dorówna białce ,ale zastanwaiam sie nad jurgowem albo male ciche ,a moze kluszkowce? gdzie ciekawsze trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej57 Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Białka jest ok. ale... w trzy d... ludzi i dlatego nie parzepadamza tą miejscówką ,pozostałe , które wymieniłes ok Koło Białka jest przyjemny,tani i mało ludzi stok Litwinka ,mozna tam na jeden dzien wpaść z rodzinką .Małe Ciche to tez porażka jesli chodzi o ilości na stoku masakra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilk Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Czesc Podobno malo ludzi jest na rusinski-ski, jak bylem na litwie (snoras) to spotkałem instruktora z zakopca, zachwalal koziniec (nie wiem czy tam jest ciasno). pozdr emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 rusiński-wierch??? byłem w zeszłym roku na początku stycznia, auta niemisciły się na parkingach, towarzysze zza wschodniej granicy dobili, a po nich mazowsze itd. nie ma już pustych stoków w okolicach zakopca. No może z wyjątkiem 250m stoczków w murzasichlach:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Czesc Podobno malo ludzi jest na rusinski-ski, jak bylem na litwie (snoras) to spotkałem instruktora z zakopca, zachwalal koziniec (nie wiem czy tam jest ciasno). pozdr emil Praktycznie Litwinka Grapa z racji kłopotliwego dojazdu (mało kto jeszcze wie o dolnej stacji) spełnia kryteria stoku bez dużych kolejek. Koziniec w Czarnej Górze? Co tam jestem to się coś psuje. Oświetlenie w którym nie świeci część lamp, zatrzymujący się co chwilę wyciąg, stok jest południowy, więc najszybciej traci "parametry". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi