mig Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 oby to był ostatni taki raz... ['] Użytkownik mig12345 edytował ten post 10 listopad 2011 - 18:03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkol Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Większą świadomość tragedii i bezradności osiąga się wsiadając do podobnego środka tarnsportu, np. wagonu kreta na Molltalerze... tak jak napisałeś oby, ale to niemożliwe. możliwa jest jedynie minimalizacja ryzyka i prawopodobieństwa. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Makabra ,byłem w tej kaplicy w tym roku ,tacy młodzi ludzie tam zginęli ,są zdjęcia i kwiaty ,poszczególne szybki upamiętniają osobę która poniosła śmierć.Robi to przytłaczające wrażenie i pamiętam ,że było mi tych ludzi bardzo żal ,dalej nie mogę uwierzyć że to się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkol Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Warto czasami porozmawiać o tym co się wydarzyło, w Kaprun przyczyną było błędne umiejscowienie przewodów hydraulicznych w pobliżu wentylatora ogrzewającego kabinę 'maszynisty'. dodatkowo wentylator nie był urządzeniem przemysłowym. Inna katastrofa w której zginęła dwójka polaków http://en.wikipedia....disaster_(1998) po prostu przypadek i błąd zdecydował o śmierci.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danyw Napisano 21 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 TU opis wydarzeń dla tych co nie wiedzą o co chodzi http://www.fireworld...review.php?id=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi