artoman Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Witam chcę kupić kurtkę firmy Husky jak poniżej. Proszę o info na temat tej firmy, czy warto kupować? Mogę taki model jak poniżej kupić nową za 600 zł, proszę o opinie czy warto. Z góry dzięki za informację. http://www.huskypl.p...y-1358_dtp.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi311 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Husky wszystkie swoje rzeczy szyje w Chinach. Kiedyś chciałam kupić ich plecak, ale dowiedziałam się, że jest made in China i zrezygnowałam. Przede wszystkim chodzi o jakość rzeczy. A 600 pln to jest dużo za dużo moim zdaniem jak na taką kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Husky wszystkie swoje rzeczy szyje w Chinach. Kiedyś chciałam kupić ich plecak, ale dowiedziałam się, że jest made in China i zrezygnowałam. Przede wszystkim chodzi o jakość rzeczy. A 600 pln to jest dużo za dużo moim zdaniem jak na taką kurtkę.Takie czasy ze 90 % producentów szyje w chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi311 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wiem o tym, ale mimo to warto poszukać czegoś nie chińskiego. Naprawdę jakość nieporównywalnie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi