PRAXA Napisano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Mam pytanie na temat nart FISCHER RX FIRE FLOW FLEX Z 13 model 2006/2007 .Wubiegłym sezonie jeżdziłem na ATOMICACH M-11 .Czy te dwie pary nart można porównać?Mam 176 cm zwrostu i ważę ok.75kg.;jaka dłg fischerów preferuję krótki dynamiczny skręt.Za wszystkie podpowiedzi serdecznie dziękuję.WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ŻYCZĘ ZDROWYCH RADOSNYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 poczytaj:) http://www.skiforum....ht=FISCHER FIRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Weź sobie 160 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 160 będą ok,dzięki za życzenia,wzajemnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Jak bedziesz kupowal to wez sobie z wiazaniem RX Z13 flowflex, a nie z RC4 Z13 flowflex... Oba wiazania roznia sie kolorystyka (RX pasuje do linii nart RX X-Sport, a RC4 analogicznie do linii nart RC4 Race)... RX Fire z RC4 Z13 Flowflex sa ociupinke drozsze - spotyka sie je na allegro i sprzedawcy zazwyczaj wciskaja kit, ze lepsze wiazanie, gdyz z grupy RACE... Dlugosc dla ciebie - tak jak wspominali koledzy - 160cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi