misiekkrk Napisano 27 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Słabo znasz Podhale, bo ja znam parę pagórków, którym Jurgów do pięt nie sięga.ciekawe które bo jak dla mnie to mało jest w tamtej okolicy stoków do jazdy porównywalnych z Jurgowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karat10 Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 *kris75 - tak, dokładnie:) pomimo różnych niedociągnięć systemu, pomimo wielu jak zwykle niezadowolonych Polaków, wielu ludzi jest zachwyconych - znajomi, którzy przyjeżdżają na tydzień z dzieciakami, już się cieszą, bo to coś w sam raz dla nich: mają system, że od rana do obiadu jeżdżą na Kotelnicy i Bani - bardziej zabawa z dziećmi, a po południu lub wieczorem w Jurgowie, dzięki karnetom tygodniowym sporo zaoszczędzą. Ja też jestem zdania, że mało jest porównywalnych z Jurgowem na Podhalu:) btw. Jurgów nie leży na Podhalu, tylko na Spiszu:) co do Słowackich - to trzeba przyznać rację, że np. w Bachledowej jest ciekawiej, ale chyba z cenami też szaleją, bo sporo Słowaków jeździ m.in. w Jurgowie, bo u nich ceny to iście alpejskie (nie sprawdzałam, ale oni tak twierdzili)Mieli rację. Jeszcze w knajpach mają trochę taniej, ale pewnie do czasu. :)Są pagórki na Podtatrzu lepsze do jazdy na nartach od stacji Jurgów, ale nie dla wyciągowych "sztruksiarzy", bo tam nie ma wyciągów, a sztruksu tym bardziej. Dla amatorów sztruksu z Podtatrzańskich miejsc w Polsce Jurgów jest rzeczywiście najlepszy, przynajmniej na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 * co do Słowackich - to trzeba przyznać rację, że np. w Bachledowej jest ciekawiej, ale chyba z cenami też szaleją, bo sporo Słowaków jeździ m.in. w Jurgowie, bo u nich ceny to iście alpejskie (nie sprawdzałam, ale oni tak twierdzili) W Bachledovej jazda całosezonowa jest w podobnej cenie jak tydzień na Kotelnicy i Jurgowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 28 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A jak jeszcze masz coś takiego... http://gruper.pl/x.p...achledova-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nie mogłeś wcześniej ?już sprzedane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 29 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jest już nowa strona Jurgowa i oczywiście nowy cennik, sam Jurgów nieźle podrożał, a ceny karnetu wspólnego Tatry Ski też niczego sobie. http://www.hawran.pl/cennik-wyciagow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 30 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 95zł za cały dzien na 3 trasach ? Pobliska Bachledova z 19 km tras jest za niecałe 90zł - nawet minuty bym sie nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi