Tadeusz T Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Gratulacje i podziękowania. Jest za co! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 To i ode mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Z regularnoscią ruchu wahadła zaczynam pisać ten post. Wyprostowałem tułów i odprowadziłem na boki ręce. W pozycji siedzącej moje stawy kolanowe, skokowe są prawie sztywne. Staw biodrowy pracuje tylko na boki, brak skłonu do przodu. Zwarte pośladki gwarantują pewne oparcie w fotelu! Ręce są prowadzone wąsko, blisko ciała, wykonują ruchy do przodu i tyłu. Taka technika jest wystarczająca do złożenia moich gratulacji. Niko jesteś nie do podrobienia! Gratulacje (powyżej nieudolna próba) Następnego "TYSIĄCPOŚCIA" życzę! Maciek:D Użytkownik keicam edytował ten post 28 wrzesień 2011 - 22:12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Zwarte pośladki gwarantują pewne oparcie w fotelu! ... a w której dziesiątej sekundy miało to miejsce ? Dopóki tego nie określisz, to "miszcza" nie dościgniesz . Gratulacje i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tooom44 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 __ __ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 oo - Kolega z "gwarancją pośladków" również szykuje się w najbliższy weekend na zbieranie "gratyfikacji" za tysięczny post chyba.. pozdrawiam, pozdrawiam.. Juras - jedziesz dalej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 oo - Kolega z "gwarancją pośladków" również szykuje się w najbliższy weekend na zbieranie "gratyfikacji" za tysięczny post chyba.. Gratyfikacje dostają zasłużeni dla Forum, a nie jego zakały:) Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ..oo tak - z pewnością czujesz się już najważniejszą częścią SF , zasłużyłeś na "dzięksa" - niestety nie w tym wątku.. Adminów proszę o zrobienie Tu porządku. Użytkownik jahu edytował ten post 29 wrzesień 2011 - 11:59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej57 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A ja byłem pierwszy bo wczoraj http://www.skiforum....?t=38857:D10.40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A ja byłem pierwszy bo wczoraj http://www.skiforum....?t=38857:D10.40 Widzieliśmy, widzieliśmy! Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Przez przypadek zobaczyłem, ten wątek. BARDZO przepraszam Was za taką wpadkę. Wszystkim serdecznie dziękuję za wyrazy uznania. Mam nadzieję że nie zawiodłem Waszych oczekiwań. Dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi