metaal Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam Mam pytanie może ktoś podpowie. Czy ten system to jest stary i do niego nie da się podpiąć rękawic. Tylko paski Bo tak wygląda nowy Tigger S Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 mam kilka nowych par rękawic Leki z systemem Trigger. jak będziesz w okolicach zwolenia to zapraszam. Sprawdzisz sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam Jeżeli idzie o tą pętelkę to są jakieś różnice w różnych modelach rękawic. Byłem niedawno w Puławach, ale myślę że w przyszłym tygodniu też będę. Spróbujemy się zgadać to chętnie bym podjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 a więc ja mam trigger1 z szybkozłączkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi