Morwi Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Jako że sezon zbliża się coraz większymi krokami,rozglądam się za jakąś ofertą wyjazdu.Termin który mnie interesuje to 2 połowa stycznia,znalazłem ciekawą ofertę od Snowtrexu.Dokładnie do doliny Zillertall do miejscowości Kaltenbach,moim zdaniem ma ciekawe położenie i atrakcyjne ceny noclegów.Jak o sam ośrodek się nie martwię tak bardziej jestem ciekaw opinii na temat biura Snowtrex. Bo jak już wyczytałem wszystko załatwią się bez potrzeby wyjścia do biura podróży.Zapewne wiele osób już było na wyjeździe z tym biurem stąd pozwolę zadać sobie kilka pytań. 1.Czy rezerwując trzeba zapłacić całą kwotę czy tylko zaliczkę.A jeżeli zaliczkę to ile procent kosztu imprezy. 2.Czy na miejscu jest jakiś rezydent mówiący w naszym ojczystym języku.W sumie można obejść się bez tego ale zawsze lepiej jeśli takowa osoba jest. 3.I ogólnie opinie na temat biura,czy były jakieś problemy i czy można je polecić.W poprzednie ferie byłem z Neckermannem i wszystko było ok,ale chcę teraz spróbować inne biuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bowis Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam Kilka lat temu byłem w Solden ze Snowtrexu. Ad.1. Standardowo na początek była zaliczka a miesiąc przed wyjazdem reszta do zapłaty. Ad.2. Rezydent mówił po niemiecku i angielsku. Ad.3. Póżniej jeżdziłem z Neckermanna i jednak to biuro preferuję do teraz. W Snowtrexie starają się sprzedać wczasy ze skipasem w cenie (a można urozmaicić pobyt wypadem na ine ośrodki) no i w Neckermannie miałem wyższy standard hoteli i generalnie wydaje mi się Neckemann tańszy. Ale generalnie nie mam zastrzeżeń do Snowtrexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 wpisy to będą , jak wrócą uczestnicy tych wyjazdów http://www.skiforum....ead.php?t=38107 http://www.skiforum....ead.php?t=38043 ... co Cię interesuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Wpisy już były, pytaj uczestników (ok 180, więc jest kogo pytać) : http://www.skiforum....ead.php?t=31399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Od czterech lat jeżdzę ze snowtrexu - razem ok. 8-10 wyjazdów i nigdy nie było problemów. Za półtora miesiaca też jadę.Wpłacasz zaliczkę ok 20-25% ,a resztę przed samym wyjazdem. Rezydentka polska a nawet dwie) były tylko w Les 2 Alpes ,ale w innych miejscach wszystkie rozmawiają w języku wyspiarzy i po niemiecku. Jedynym minusem jest to ,że przy rezerwacji musisz podać dane wyjeżdzających ,a za ewentualna zmianę uczestników trzeba zapłacić. Jeżeli w momencie rezerwacji nie mamy 100% - towej załogi to rezerwujemy np. ósemkę na 3 pewnych,a resztę danych podajemy przed samym wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudik Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Od czterech lat jeżdzę ze snowtrexu - razem ok. 8-10 wyjazdów i nigdy nie było problemów. Za półtora miesiaca też jadę.Wpłacasz zaliczkę ok 20-25% ,a resztę przed samym wyjazdem. Rezydentka polska a nawet dwie) były tylko w Les 2 Alpes ,ale w innych miejscach wszystkie rozmawiają w języku wyspiarzy i po niemiecku. Jedynym minusem jest to ,że przy rezerwacji musisz podać dane wyjeżdzających ,a za ewentualna zmianę uczestników trzeba zapłacić. Jeżeli w momencie rezerwacji nie mamy 100% - towej załogi to rezerwujemy np. ósemkę na 3 pewnych,a resztę danych podajemy przed samym wyjazdem. Jeśli jest wiecej niż 42 dni przed imprezą płaci się zaliczkę w wysokości 25 % wartości rezerwacji, a dopłata musi być zrealizowana nie przed samym wyjazdem, a na 42 dni przed Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gunia83 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Dzisiaj zarezerwowałam wycieczkę ze Snowtrexu. Jadę z nimi już drugi raz. I po raz drugi do Francji. W zeszlym roku Chamrousse a w tym La Joue du Loup. W zeszłym roku placiłam ok 800zl w tym 470 oczywiście ze skipassem. (8 osob)Prosze zapytać w Snowtrex.Pl o Programu Partnerski i wtedy morzecie otrzymac kilka % Provision w Snowtrex.de to tak załatwiac mozna, potrzeba posiadać Internet-Strone http://www.snowtrex....ml?code=4287#bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morwi Napisano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wpłaciłem 25% zaliczki,wszystko bez problemu,tylko nie dostałem żadnego potwierdzenia że pieniądze otrzymali.Stąd pytanie czy dostane jakieś potwierdzenia czy nic takiego nie otrzymam?Trochę dziwnie bo rezerwowałem mnóstwo wyjazdów i wszędzie dostawałem jakieś potwierdzenia wpłaty od biura w,którym imprezę. rezerwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 na pewno dostałeś e-maila jeśli nie, to zadzwoń lub napisz ... jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wpłaciłem 25% zaliczki,wszystko bez problemu,tylko nie dostałem żadnego potwierdzenia że pieniądze otrzymali.Stąd pytanie czy dostane jakieś potwierdzenia czy nic takiego nie otrzymam?Trochę dziwnie bo rezerwowałem mnóstwo wyjazdów i wszędzie dostawałem jakieś potwierdzenia wpłaty od biura w,którym imprezę. rezerwowałem Folder Spam przeczesałeś? Czasem do spamu przypadkowo trafiają ważne wiadomości. A jeśli nie, to zadzwoń. Może jakiś automat nie zadziałał i nie wysłał potwierdzenia? Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wpłaciłem 25% zaliczki,wszystko bez problemu,tylko nie dostałem żadnego potwierdzenia że pieniądze otrzymali.Stąd pytanie czy dostane jakieś potwierdzenia czy nic takiego nie otrzymam?Trochę dziwnie bo rezerwowałem mnóstwo wyjazdów i wszędzie dostawałem jakieś potwierdzenia wpłaty od biura w,którym imprezę. rezerwowałem Snowtrex nie daje potwierdzenia. Jeśli nie dostałeś ponaglenia o wpłatę tzn że mają kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Byłem w zeszłym sezonie w Zillertalu i wróciłem bardzo zadowolony. Jest to dobre solidne biuro z sensownymi cenami i dobrym położeniem miejsc noclegowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Nie będę zakładał nowego wątku więc napisze tutaj. Pojawiają sie w Snowtrex pierwsze Crazy Booking Night Wyjazdy do Francji z karnetem od 304zł Byłem w tej cenie 2 lata temu i byłem mega zadowolony http://www.snowtrex....mpaign=20120823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Wyjazdy do Francji z karnetem od 304zł [/url]... cena / nie podlega dyskusji tyle tylko że, większość to , kwiecień a to oznacza ruletkę, pogodowo-śniegową .... zawsze można zabrać , rower wersja dla narciarzy http://www.youtube.c...?v=-0QViCgCngw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Lepiej chyba polować na last-y. W sezonie też można znaleźć średni ośrodek w super cenie. Chamrousse 2 lata temu w styczniu było za 70 zł! No oczywiście + ubezpieczenie za 39 PLN :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 wersja dla narciarzy http://www.youtube.c...?v=-0QViCgCngw rowerek kozacki ciekawe czy pod spd jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielarka88 Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Hejka Razem z kumpelami zastanawiamy sie nad wyjazdem z tego biur - ceny rzeczywiscie sa atrakcyjne ! Wie ktos moze czy sa mozliwe jakies dodatkowe upusty, gdybysmy kupowaly od razu za jednym zamachem dla calej ekipy ? Nie wszyscy z nas juz pracuja, wiec kazdy dodatkowy rabacik by nas megazadowoil pozdrowka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Rabatów nie ma - my bralismy w 8 os i nic nie dało sie ugrać. Odnośnie kwietnia - ostatnio zima coraz bardziej sie przenosi na wiosne. Zauważcie ze w grudniu jest ze śniegiem mega słabo a bardzo często w kwietniu da sie jeszcze pojeżdzić w Polsce a co dopiero w Alpach. Odnośnie cen za 70zł - nigdy czegos takiego nie widziałem, minimum to okolice własnie 300zł. Myśle ze wpływ na cene miał tyez kurs euro - 2 lata temu był zdecydowanie niższy, w zesżłym roku gdy euro szalało najtansze wyjazdy były za 400zł a nie 300 jak obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 mnie w ubiegłym roku , przy 20 osobach nie udało się wynegocjować rabatu ... może Szabir, On robi wyjazdy licząc uczestników na autokary Snowtrex ma ceny zakwaterowania, karnetu i podstawowego ubezpieczenia na poziomie wartości karnetu 6 dniowego w danym ośrodku więc uszczknąć jeszcze .... będzie trudno .... do tego kurs euro jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś chce jechać do Francji to taniej jest poszukać pakietu zakwaterowanie+skipas w miejscowych agencjach. Np w styczniu (Espace Killy) płaciliśmy 230 E za pakiet w 3 os studiu, a ładując się do niego w 4 os. wychodziło jeszcze 20E taniej. Fajna promocja jest co rok w 3 dolinach nazywa się All Inclusive. Za rezerwacje do końca października płaci się ok 230 E/os za 7 noclegów w studio (4 os.) z karnetem Trzy Doliny lub 199E z karnetem Les Menuires/St.Martin, zakwaterowanie jest oczywiście w Les Menuires. Powyższe ceny obowiązują w styczniu i po 20 marca, a w grudniu jest jeszcze taniej. W snowtrex za taka opcję trzeba zapłacić 50-100E więcej na osobę, tanie mają tylko lipne stacje do których nie opłaca się tłuc taki kawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapniakos Napisano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Fajna promocja jest co rok w 3 dolinach nazywa się All Inclusive. http://reservation.o...ished-flat.html - tutaj na przykład promocje z miejscówkami w Orelle, które ma bezpośrednie połączenie z 3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Hejka Razem z kumpelami zastanawiamy sie nad wyjazdem z tego biur - ceny rzeczywiscie sa atrakcyjne ! Wie ktos moze czy sa mozliwe jakies dodatkowe upusty, gdybysmy kupowaly od razu za jednym zamachem dla calej ekipy ? Nie wszyscy z nas juz pracuja, wiec kazdy dodatkowy rabacik by nas megazadowoil pozdrowka:pZerknijcie tu zacna ekipa, zadowolenie murowane. http://www.skiforum....2-stycznia-2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Kolejna Crazy Booking Night Tym razem w Grudniu od 260zł z karnetem http://www.snowtrex....mpaign=20121004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Kolejna Crazy Booking Night Tym razem w Grudniu od 260zł z karnetem http://www.snowtrex....mpaign=20121004... ciekawe kiedy będą dopłacać do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 4 Października 2012 Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ... ciekawe kiedy będą dopłacać do wyjazdu Ja cierpliwie czekam na taką promocje w Styczniu - obojetnie jaki termin - i od razu rezerwuje. Byłem 2 lata temu za 235zł i był to jeden z najlepszych moich wyjazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi