paypal Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jeżeli ktoś zainteresowany to 12.09 pierwsze w tym roku Crazy Booking Night - wyjazdy do Francji z karnetem od 340zł, Austria od 1028zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ja jestem zdecydowany jechac 11-18.1.2014 do 3 Dolin, mam juz nawet upatrzony apartament: http://www.snowtrex....ie.html?popup=1 Jestem ja i moja dziewczna i szukamy 2,3 lub 4 osob, w zaleznosci od wielkosci apartamentu i ew. jednego miejsca wolnego. Na pewno bede bral rozszerzenie skipasu na cale 3doliny. Dojazd zorganizuje na wlasna reke (pociagiem lub samolotem z Anglii), ale na wspolna miche (przynajmniej sniadania ) chetnie sie zgodze. Chetni prosze pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 to i ja się podłącze planuje od 07-12-2013 Val Thorens. czy ktoś zna te apartamenty? http://www.snowtrex....ie.html?popup=1 oferta ze skipasem VT-Orle. nie jestem pewien czy dobrze rozumiem że za 150zł można rozszerzyć skipass na całe 3 doliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Co prawda strona snowtrexa chwilowo leży, ale... Pod nazwą "Centre de Station" zwykle kryją się przeróżne obiekty w centrum Val Thorens. Z reguły wszystkie identyczne, wszystkie ciasne, ale przytulne i max kilkanaście metrów od stoków. O tym, w którym bloku wylądujesz dowiadujesz się zwykle dopiero na miejscu Co do skipassów, to na pewno warto wydać te 150zł... pod warunkiem, że będzie dużo śniegu. Bo o tej porze roku w sąsiednich ośrodkach może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dzięki. jak to na miejscu. Do tej pory rezerwowałem najczęściej włochy przez inny portal i dokładnie wiedziałem jaki hotel apartament itd. to na co dostaję namiary? skoro nie wiadomo jaki to obiekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestml Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Snowtrex oprócz konkretnych lokalizacji (apartamentowców) oferuje również wyjazdy bez podawania nazwy apartamentowca w momencie rezerwacji. W jakiej konkretnie lokalizacji bedziesz mieszkał dowiesz się na miejscu w przedstawicielstwie lub tuż przed wyjazdem kiedy wyślą do Ciebie vouchery. Dwa razy korzystałem z takiej opcji i jeden raz trafiłem apartament o co najmniej klasę wyższy niż ogólnie dostępne. Ogólnie nie masz się co martwić. Będzie wszystko zgodnie z opisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 W pierwszym zdaniu oferty masz: "Apartamenty znajdują się w różnych rezydencjach w centrum miejscowości" Znaczy to mniej więcej tyle, że nie jest to żaden konkretny hotel, tylko agencja coś Ci przydzieli. Większość tych budżetowych apartamentowców nie ma żadnej recepcji, stron www, więc nazwa wiele Ci nie powie. Znaczenia to za bardzo nie ma, bo wszystkie te obiekty są podobne i w tej samej okolicy. Chyba, że zależy Ci na określonym standardzie zakwaterowania (wygodnym, dużym pokoju itp.), to poszukaj jednak oferty z konkretną nazwą rezydencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ok dzięki. To przy okazji, jak by sie ktos w tym termine wybierał będą dwa miejsca w aucie wolne. Moge zabrać po drodze. Okolice zachodniego londynu etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ekhm... pytającemu raczej chodziło o zdecydowanie inny kierunek :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 kolejna Crazy Booking Night, tym razem na styczen. Kierunki te same, lista dosc dluga. http://www.snowtrex.....html?code=5773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 10 Października 2013 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jedzie ktos z Wawy/Polski? Ja z checia dolacze, ale niestety nie mam samochodu na taka podroz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi