SebaSRS Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Witajcie, W zeszłym roku postanowiłem nauczyć się jeździć na nartach, pierwsza godzinka z instruktorem i... "załapałem bakcyla":D ,postanowiłem kupić sobie na przyszły sezon coś "swojego" kupiłem już buty, teraz postanowiłem kupić kask. Szukałem jakiegoś w miarę taniego i żeby firma nie nazywała się "MADE IN CHINA", i znalazłem- Blizzard'a Pilot'a, żeby nie kupować w ciemno postanowiłem zapytać się forumowiczów czy ktoś taki kask posiada i czy jakiś gogle do niego pasują. Jeszcze pod uwagę mogę wziąć Blizzard Mega. Czyli jeśli ktoś ma Pilota i/lub Mega to baardzo proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 z kaskiem jak z butami. musisz przymierzyć. jeśli masz blisko sklep stacjonarny to przymierz uvex x-ride, mam jeszcze kilka sztuk to ci sprzedam taniej niż na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 do krystka. w tej chwili mam L-ki 58-60. poniżej 300 zł nie widziałem tego modelu, starsze na allegro są po 249. sprzedam za 250 z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ja też go wczoraj znalazłem, i teraz szukam jakiegoś sklepu w okolicy który ma Rossignola. Cena chyba konkurencyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Nieprawda. W sezonie regularna cena za rossi toxic to 139-149 zł. to chwyt marketingowy, przecena z 300 na 149. Sugerowana cena za RC4 WC to ok. 2600 zł a na allegro za 1600 - a więc 1000 zł rabatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Nie sugeruj się ceną. przymierz czy pasuje, a najważniejsze by był bezpieczny. oszczędzisz 50 zł a skorupa się rozpadnie przy pierwszej glebie. Cenę tego rossiego znam bo sam go chciałem kupić ze względu na ciekawy design, wziąłem go do ręki i mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Pytałem w pewnym sklepie w Gliwicach kiedy będzie dostępny i za jaką cenę (toxic) i napisali mi, że w zeszłym sezonie kosztował 269zł, a w tym będzie kosztował 229zł. Ale jeśli mówicie że rosi jest tandetny, to jednak przymierzę Blizzarda i się okaże czy pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerju Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Na allegro kask BLIZZARD Pilot jest teraz w cenie 119 zł. Sama go zamówiłam. Do tego gogle BLIZZARD 905 pasują na pewno A co do samego kasku to jest bardzo wygodny, ciepły i lekki, polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Poza sezonem był po 99zł Ja również mam pilota którego kupiłem za.... 30zł, dlatego ze był lekko obity. w dodatku w kolorze "srebrny carbon". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi