Tedii Napisano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Oooo.... na fotce u Szabira moja skromna ekipa (4-osobowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Nie wiem jak Was, ale mnie dzisiaj cały dzień trzyma syndrom odstawienia nart i zejścia na poziom morza.. To nie jest fajne Ja mam dodatkowo syndrom odstawienia soku z gumijagód M. P.S. Pierwsza impreza była u SIANO, SIANO, SIANO Użytkownik Maarcel edytował ten post 17 styczeń 2012 - 08:36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Fajnie Was widzieć wszystkich w jednym kawałku w kraju i żałuję że nie byłem tam z Wami. Cieszę się że dopisała wam pogoda i humory . A teraz 2 obowiązki: - wracać do pracy - i wspomóc kolegę http://www.skiforum....8711#post418711 Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 heh, jednemu z kierowców tak się spodobało narciarstwo i hasło "szarik do wozu', że zarejestrował się pod nickiem: szarik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Niech żałują Ci którzy nie byli Był to mój pierwszy wyjazd za ski forum ale na pewno nie ostatni A to że pierwsza impreza była u nas w apartamencie to zasługa starszyzny tego forum która podobno zawsze podąża za głośną muzyką i pełnym balkonem Do następnego ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoman Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 [quote name='Nieprawda']Jesooo, zapomniałabym. Gwoli wypełnienia obietnicy wspomnę, że do odbycia pierwszej "smutnej" posiadówki zawitaliśmy do siana i jego współspaczy (rzecz jasna). Bardzo ciepło nas przyjęli, puścili muzykę poważną, zaraz znalazły się kolumny i kilku didżei, i tak w nastroju zgoła doniosłym spędziliśmy miło czas. Potańczyliśmy menueta, walica i poloneza (to chyba było to?). Przez niewielki apartament przewinęło się trochę luda. Pozdrowienia dla wszystkich:) Oj tam zorganizujemy z Danielem jeszcze raz na pzu3, albo wcześniej oby. Pozdrowienia dla całej ekipy, było suuuuuuuuuuuuuper. Ja napewno jadę jeszcze raz, a może na Bukovel....... za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gardenia Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gardenia Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 takie tam rozmaitosci Załączone miniatury Użytkownik gardenia edytował ten post 23 styczeń 2012 - 06:11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBAsia Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 no i widoczki, jak bylo pieknie, i z telekabinowki , i ze stokow no i z podziedziska w "bazie" i na dobranoc Załączone miniatury Użytkownik BBAsia edytował ten post 23 styczeń 2012 - 08:31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 [ATTACH=CONFIG]25627[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25629[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25631[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25633[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25637[/ATTACH] takie tam rozmaitosciAndrzejku, z pewnością robiłeś też innym osobom zdjęcia - dawaj, bo Twoich, są na prawdę super, już się naoglądaliśmy :cool: Fajna ta kiełbasa Użytkownik Porter edytował ten post 23 styczeń 2012 - 01:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ok to jeszcze kilka ode mnie Pozdr Zibi Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 stąd też poszukiwania publiczne... pzdr [ATTACH=CONFIG]25755[/ATTACH] Toż to Marcel. Może dlatego, że z Pruszkowa to się ukrywa :cool: Nam też troszkę fotek napstrykał. Wyślę Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gardenia Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 sorki za pytanie nie w temacie.... czy z mragowa sa tutaj fotki na forum?bo nie potrafie dotrzec do nich?! cos moge dodac bo mam traz ...troszke czasu do piatku do ....wyjazdu do szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 czy z mragowa sa tutaj fotki na forum?bo nie potrafie dotrzec do nich?! -> podróże latem -> do Mrągowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dosc juz tej historii ! moze teraz do przyszlosci??? czy haslo "DOZYNKI _2012" cos wam mowi??? Użytkownik Predator edytował ten post 24 styczeń 2012 - 13:54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 No to jadziem dalej.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam Będąc na wyjeździe PZjU 2 zrodził się pomysł na wyjazd w większym gronie. Do Bukovela w Karpatach na Ukrainie. Temat będę rozwijał TU Może damy radę wspólnie zatańczyć kazaczoka. Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gardenia Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 czekam z nadzieja na niebawem ciekawe szczegoly, jest jakas firma, a moze byla na ul. miodowej w warszawie robiaca tam wyprawy wzglednie tanio,gdzies mialem do nich namiar, tylko oni pracowali dwa dni w tygodniu i nie udalo sie jakos skontaktowac, ale TEMAT jest ciekawy pozdrawiam andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 czekam z nadzieja na niebawem ciekawe szczegoly, jest jakas firma, a moze byla na ul. miodowej w warszawie robiaca tam wyprawy wzglednie tanio,gdzies mialem do nich namiar, tylko oni pracowali dwa dni w tygodniu i nie udalo sie jakos skontaktowac, ale TEMAT jest ciekawy pozdrawiam andrzejWitam Ja też chciałem się z nimi skontaktować. Na maile nie odpowiadali. Telefonu nigdzie nie podają. Cenowo wyszło by chyba podobnie, a nawet u nas trochę taniej. Tam było bez wyżywienia. A przyznam szczerze że jak byliśmy w grudniu BYŁO BARDZO SMACZNIE. Nawet z Kamilem wspominaliśmy teraz na wyjeździe. Jak masz czas i ochotę dopisuj http://www.skiforum....4371#post424371 Z Wa-wy będzie jechał Sławek W (i chyba nie sam ) Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Zgodnie z obietnica po powrocie z moich wojaży wrzucam parę fotek. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Tee Jaro to już wiem czemu było tak mało miejsca na bagaże jak mieliście tyle coli ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi