Szabir Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Pomysł zacny, nie powiem, ale nas troszkę jest Piter i to całkiem sporo, więc nawet jakieś przyjazne miejsca na kwaterce raczej odpadają. Ale zawsze można zrobić wspólną pianę zaraz po nartach w Mutterberger Stadl (fajna, choć głośna knajpka z klimatem przy dolnej stacji gondolki), a jak się nasze laski rozochocą to może i na rurki wejdą potańczyć i nie tylko, jak onegdaj ;-D Zdravim :-) po strojach na fotce widzę, że Wy tam na narty nie jeździcie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 4 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 szabir..przeciez to sa Panie z kasy!!1 po pracy tez maja praawo sie pobawic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dzisiaj z HesSki odwołaliśmy rezerwację w Kaprun i ustrzeliliśmy kwaterkę w Krossbach (3 km od Neustift w stronę lodowca). Uznaliśmy, że warunki w Kaprun grożą całkowitą patologią, a na Stubaiu bądź, co bądź jest ponad dwa razy więcej białego. Dodatkowym argumentem jest to, że Hesia za rolkami nie przepada, a rowery nam do auta nie wejdą Będziemy zatem na Stubaiu od 10 do 13 listopada. Mamy nadzieje na spotkanie i integrację z Waszą ekipą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Będziemy zatem na Stubaiu od 10 do 13 listopada. Mamy nadzieje na spotkanie i integrację z Waszą ekipą Siemano :-) Możemy zacząć naszą wspólną integrację już od Waszych Bielan, bowiem tam zabieramy "naszych" ludków z Wrocka, więc - jakby co - możemy śmignąć dalej już wspólnie (o ile zamierzacie wyruszyć 9.11 wieczorkiem). Byłaby nawet możliwość załatwienia dla Was wypasionej i niedrogiej kwaterki, zupełnie niedaleko naszej starej "wiejskiej chałupy". Więcej na priva - jakby co ;-) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rossi_R Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 W sprawach pogody: http://www.bergfex.a...etscher/wetter/ i wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 L A S T M I N U T E ! ! ! Prawdopodobnie będziemy mieli dwa wolne miejsca w aucie na stubaiski wyjazd (jutro rano Wueres się ostatecznie określi czy jedzie) Wyjazd z Wrocławia w środę 9/11/2011 około godziny 15-16. Przejazd przez Niemcy. Planowany dojazd do Neustift około 23. Powrót w niedziele 13/11/2011 bezpośrednio po nartach - około 16-17. Planowany dojazd do Wrocławia 24-1 Jedyne ograniczenie to długość nart - max 170 cm z uwagi na to, że będą podróżować one wewnątrz samochodu w tunelu na narty. Z tego powodu bardzo mile widziany pokrowiec Koszt paliwa i winiety austriackiej do podziału pomiędzy wszystkich jadących. Przy prędkości przelotowej w granicach 150 km/h przewiduje 3 tankowania, co da koszt około 200-250 zł za osobę oczywiście za podróż w dwie strony. Pozdrawiam Użytkownik sese edytował ten post 07 listopad 2011 - 23:51 kosmetyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ... Jeśli jesteś zdecydowany jechać przez Wawę swoją furą, no i zabrać po drodze (z Wawy) troje naprawdę wartościowych i czadowych pasjonatów "białego", poczym dołączyć we Wrocku do większego konwoju - wtedy kontaktuj się przez priva :-) Powiem tyle - ekipa nader przednia, a wspomnienia wyprzedzać będą nawet Twoje ... imaginacyje ;-) (jutro rano Wueres się ostatecznie określi czy jedzie) czyżby oznaczało to, że sam ... Pan Jarosław we własnej osobie zaszczyca swoją obecnością tą szczególną tyrolską ekskursyję ? Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 07 listopad 2011 - 23:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ... Jeśli jesteś zdecydowany jechać przez Wawę swoją furą, Mam nadzieje, że to propozycja dla rosiniolek1 a nie dla mnie Chociaż nadrabiać 700 km dla dwóch forumowiczów bez transportu... bezcenne czyżby oznaczało to, że sam ... Pan Jarosław we własnej osobie zaszczyca swoją obecnością tą szczególną tyrolską ekskursyję ? Pan Jarosław chyba właśnie przeżywa szczególnie ciężki okres w miesiącu w ciągu tygodnia conajmniej kilkakrotnie zmieniał zdanie. Sam nie wiem czy pojedzie czy nie. Stanowisko na godzinę 14:30 było: "chyba jadę, najwyżej wezmę drugie auto" Użytkownik sese edytował ten post 07 listopad 2011 - 23:57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 jak dotrą do Katowic, Krakowa - to mam jeszcze 2, 3 miejsca w samochodach i na kwaterce tez - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Mam nadzieje, że to propozycja dla rosiniolek1 a nie dla mnie Chociaż nadrabiać 700 km dla dwóch forumowiczów bez transportu... bezcenne Przecież nie śmiałbym gnać krajan z dolnej cześci naszego Śląska specjalnie po ludków z Wawy, a gdzieżby .... ;-)) Zdravim :-) ps To jak z tym apreski ;-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To jak z tym apreski ;-) ? No jak to co... Miałeś niezły pomysł z tym Mutterberger Stadl - dwa lata temu codziennie po nartach zamierzaliśmy z Hesią tam zawitać, ale jakoś się nie złożyło. Teraz będziemy mieć kolejną szanse. PS a nocne skibusy powodują, że apres będzie mogło trwać i trwać Użytkownik sese edytował ten post 08 listopad 2011 - 00:13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wraz z wygodnym transportem od Katowic via Opole i Wrocław Nowe 9-os. busy. Fajna, niekonfliktowa i zgrana ekipa fanów białego - typu ... pierwsi na stoku, a ostatni do łóżek ;-)))) start jutro wieczorem, czyli w środę 09.11 Odjazdy : z Katowic ca 18.30, z Opola ca 21, z Wrocka ca 23, Tourplan : cztery dni na Stubaiu, ostatniego dnia w drodze powrotnej "robimy" Soelden na pożegnanie. Świetna, klimatyczna stara kwaterka, ale z wygodami (w cenie sauna, wifi) - po prostu mega ! więcej na priva lub 603 498 242 (najlepiej), bo do północy mogę nie być na necie. ps A lampa nieustająca nam świeci http://www.bergfex.a...etscher/wetter/ :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 08 listopad 2011 - 12:26 dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A lampa nieustająca nam świeci http://www.bergfex.a...etscher/wetter/ :-) Niech świeci !!! Niech świeci !!! Jak nie zobacze to nie uwierzę. Od ponad 15 lat jeżdze na wyjazdy narciarskie (nie licze tych lat kiedy nie miałem wpływu na to gdzie jadę i kiedy) i takiej prognozy jeszcze nie widziałem. Jakbym jeszcze w moim bagażniku przypadkowo znalazł Stoeckle Laser SL Fis to uznałbym, że umarłem i trafiłem do narciarskiego raju ... PS. 19 godzin to launch (nie mylić z lunch ) PS Ponieważ Wucośtam ciągle się waha to ponawiam info o 2 wolnych miejscach w autku - post #47 Użytkownik sese edytował ten post 08 listopad 2011 - 20:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Proszę o zamknięcie tego tematu. Reszta relacji z zdjeciami jest/ będzie tutaj : -> http://www.skiforum....6471#post386471 Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi