fredowski Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No nie zgodzę się bo nie wszędzie przestać narzekać tylko ruszyć na północ. Skandynawia np: Norwegia ośrodki smigaja w najlepsze w weekend jeździłem w Voss i Myrkdalen 200cm sniegu tylko dzisiaj rano spadło juz 10 cm. Wszystkie znane mi skandynawskie osrodki otwarte i klimat nie powtarzalny :-) pozdrawiam Masz racje. Nie bralem pod uwage Skandynawii. (na moim feratel panorama tv nie ma skandynawi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 2tys. Dodano 15 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 128 113 110 69 Popularne dni 30 Wrz 41 8 Sty 26 9 Sty 25 20 Paź 24 Top użytkownicy w tym temacie pdjakow 128 odpowiedzi Kamil K 113 odpowiedzi Daniels. 110 odpowiedzi paulinusia180 69 odpowiedzi Popularne dni 30 Wrz 2010 41 odpowiedzi 8 Sty 2010 26 odpowiedzi 9 Sty 2010 25 odpowiedzi 20 Paź 2010 24 odpowiedzi zeberkaa Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No jest niby ta Skandynawia ale jak sie wszyscy tam zjawimy to będzie zaś marudzenie że tłok że dechy zarysowali że ceny poszły w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Slaski lodowiec też sie poddał? http://www.bialykrzyz.com.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wiem, ale skoro tak reklamujesz.... Poza tym skroro Ty mo-żesz to możemy i my. W końcu Jark twierdzi że chcieć to moc więc bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wybieram się do Schladming od 11 stycznia i coraz bardziej zastanawiam się nad sensem tego wyjazdu ;/ Straszna kicha, na kamerkach widać ,że z wielkim trudem usypali jakieś ścieżki ze śniegu i to by było na tyle ,może w wyższych partiach jest trochę lepiej,prognozy z opadami się nie sprawdziły,temperatura rośnie ,w Obertauern wygląda trochę lepiej ,ale sam nie wiem ,był ktoś w tych okolicach w ostatnim czasie?chyba trzeba wybierać jakieś wyżej położone miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Ja w te amerykańskie czarnowidzące prognozy jakoś nie bardzo wierzę. Lada tydzień sypnie że strach!!! Do przesytu. Aż się będziemy dziwić! Wycieraczki na drugim biegu się nie będą wyrabiać. Właśnie taka jest moja prognoza i już. Więc puki co, spokojnie odkurzam łańcuchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Też mam przeczucie że w okolicach Nowego Roku trochę sypnie, a przynajmniej nadzieję bo w planach na początek stycznia małe nartowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Jest nadzieja: http://korbielow.net..._online_pilsko/ http://korbielow.net...ra_online_baba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajorSki Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Jest nadzieja: http://korbielow.net..._online_pilsko/ http://korbielow.net...ra_online_baba/ Na Świeta to możebyć za mało, ale podobno jest szansa, że po 28 zawita do nas śnieżny Niż Genueński. To info z forum turystycznego od Rafiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Wczoraj wieczorem w Białce zrobiła się regularna zima. Sypało śniegiem, że aż obsługa nie nadążała z odmiataniem krzesełek I tak sobie sypało aż do Rabki, dalej na północ śnieg przeszedł w deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Co z tego skoro od jutra ma być 8-10 stopni i deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Idzie, idzie, idzie!!! Oby prognozy się sprawdziły a będzie to najlepszy prezent. Życzę wszystkim dużo zdrowia i mnóstwo białego puchu Tomek http://www.bergfex.p...ersage/?t=0_144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Tak idzie, i powoli przychodzi...... W Ustroniu i Wisle co prawda snieg z deszczem i pogoda gorzej niz barowa to jednak wyżej: http://www.cienkowna...-on-line,3.html (kamera 3 i 4) a jutro ma być znacznie zimniej.... są szanse pojechać jeszcze w tym roku..... :-) pozdrawiam swiątecznie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin_f1 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Ja dziś byłem w Białce i powiem że mile się zaskoczyłem śnieg szybki od 9 do 11 przez dwie godzinki solidnie pojeździłem na każdej trasie 4-5 razy od 11 było już gorzej więcej ludzi , pozsuwany śnieg, wychodzące przetarcia, ale od 9 było super pomimo sypiącego śniegu. Jestem mile zaskoczony warunkami jakie zastałem. temp 0, +0,5 w nocy będzie mróz zaczną sypać, co dzień będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 No i pięknie sypie - nawet na śląsku pierwszy śnieg tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... MarioJ Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Rozpoczął się duży opad w Alpach, prognozowane do 50cm w SalzburgerLand, 30cm w Tyrolu First snowfall below treeline http://wepowder.com/forum/topic/211620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 I się zrobiło biało, pięknie Zillertal Hintertux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No to ja dodam takie cieplukie (ale rozkosznie puszyste) zdjęcie z facebooka Krippensteinu Mnie cieszy podwójnie albo i potrójnie bo to ma być clou naszego sezonu 2015/2016, który to niepostrzeżenie zbliża się, że ho, ho. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 To będzie wreszcie jakaś porządna zima 15/16? Widział już ktoś górali zbierających chrust? Macie jakieś wiarygodne wieści..? Pozdrawiam z Białegostoku, choć ciągle jeszcze nie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dzięki. No, to wygląda że nie będzie źle...? Ja z ludowych znam tylko jedno, które cytował pewien stary krakowski szewc: "Nie pomoże puder róż, kiedy baba stara już." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 W nocy spadło 20 cm w Austrii, powinno po południu sypać nadal Piztaler dziś: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 79 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 No jest niby ta Skandynawia ale jak sie wszyscy tam zjawimy to będzie zaś marudzenie że tłok że dechy zarysowali że ceny poszły w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Slaski lodowiec też sie poddał? http://www.bialykrzyz.com.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wiem, ale skoro tak reklamujesz.... Poza tym skroro Ty mo-żesz to możemy i my. W końcu Jark twierdzi że chcieć to moc więc bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Wybieram się do Schladming od 11 stycznia i coraz bardziej zastanawiam się nad sensem tego wyjazdu ;/ Straszna kicha, na kamerkach widać ,że z wielkim trudem usypali jakieś ścieżki ze śniegu i to by było na tyle ,może w wyższych partiach jest trochę lepiej,prognozy z opadami się nie sprawdziły,temperatura rośnie ,w Obertauern wygląda trochę lepiej ,ale sam nie wiem ,był ktoś w tych okolicach w ostatnim czasie?chyba trzeba wybierać jakieś wyżej położone miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Ja w te amerykańskie czarnowidzące prognozy jakoś nie bardzo wierzę. Lada tydzień sypnie że strach!!! Do przesytu. Aż się będziemy dziwić! Wycieraczki na drugim biegu się nie będą wyrabiać. Właśnie taka jest moja prognoza i już. Więc puki co, spokojnie odkurzam łańcuchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Też mam przeczucie że w okolicach Nowego Roku trochę sypnie, a przynajmniej nadzieję bo w planach na początek stycznia małe nartowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Jest nadzieja: http://korbielow.net..._online_pilsko/ http://korbielow.net...ra_online_baba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Jest nadzieja: http://korbielow.net..._online_pilsko/ http://korbielow.net...ra_online_baba/ Na Świeta to możebyć za mało, ale podobno jest szansa, że po 28 zawita do nas śnieżny Niż Genueński. To info z forum turystycznego od Rafiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Wczoraj wieczorem w Białce zrobiła się regularna zima. Sypało śniegiem, że aż obsługa nie nadążała z odmiataniem krzesełek I tak sobie sypało aż do Rabki, dalej na północ śnieg przeszedł w deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Co z tego skoro od jutra ma być 8-10 stopni i deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Idzie, idzie, idzie!!! Oby prognozy się sprawdziły a będzie to najlepszy prezent. Życzę wszystkim dużo zdrowia i mnóstwo białego puchu Tomek http://www.bergfex.p...ersage/?t=0_144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Tak idzie, i powoli przychodzi...... W Ustroniu i Wisle co prawda snieg z deszczem i pogoda gorzej niz barowa to jednak wyżej: http://www.cienkowna...-on-line,3.html (kamera 3 i 4) a jutro ma być znacznie zimniej.... są szanse pojechać jeszcze w tym roku..... :-) pozdrawiam swiątecznie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... malin_f1 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Ja dziś byłem w Białce i powiem że mile się zaskoczyłem śnieg szybki od 9 do 11 przez dwie godzinki solidnie pojeździłem na każdej trasie 4-5 razy od 11 było już gorzej więcej ludzi , pozsuwany śnieg, wychodzące przetarcia, ale od 9 było super pomimo sypiącego śniegu. Jestem mile zaskoczony warunkami jakie zastałem. temp 0, +0,5 w nocy będzie mróz zaczną sypać, co dzień będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paypal Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 No i pięknie sypie - nawet na śląsku pierwszy śnieg tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... MarioJ Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Rozpoczął się duży opad w Alpach, prognozowane do 50cm w SalzburgerLand, 30cm w Tyrolu First snowfall below treeline http://wepowder.com/forum/topic/211620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 I się zrobiło biało, pięknie Zillertal Hintertux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No to ja dodam takie cieplukie (ale rozkosznie puszyste) zdjęcie z facebooka Krippensteinu Mnie cieszy podwójnie albo i potrójnie bo to ma być clou naszego sezonu 2015/2016, który to niepostrzeżenie zbliża się, że ho, ho. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 To będzie wreszcie jakaś porządna zima 15/16? Widział już ktoś górali zbierających chrust? Macie jakieś wiarygodne wieści..? Pozdrawiam z Białegostoku, choć ciągle jeszcze nie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dzięki. No, to wygląda że nie będzie źle...? Ja z ludowych znam tylko jedno, które cytował pewien stary krakowski szewc: "Nie pomoże puder róż, kiedy baba stara już." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 W nocy spadło 20 cm w Austrii, powinno po południu sypać nadal Piztaler dziś: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 79 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
ellsworth Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Wczoraj wieczorem w Białce zrobiła się regularna zima. Sypało śniegiem, że aż obsługa nie nadążała z odmiataniem krzesełek I tak sobie sypało aż do Rabki, dalej na północ śnieg przeszedł w deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Co z tego skoro od jutra ma być 8-10 stopni i deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Idzie, idzie, idzie!!! Oby prognozy się sprawdziły a będzie to najlepszy prezent. Życzę wszystkim dużo zdrowia i mnóstwo białego puchu Tomek http://www.bergfex.p...ersage/?t=0_144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Tak idzie, i powoli przychodzi...... W Ustroniu i Wisle co prawda snieg z deszczem i pogoda gorzej niz barowa to jednak wyżej: http://www.cienkowna...-on-line,3.html (kamera 3 i 4) a jutro ma być znacznie zimniej.... są szanse pojechać jeszcze w tym roku..... :-) pozdrawiam swiątecznie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin_f1 Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Ja dziś byłem w Białce i powiem że mile się zaskoczyłem śnieg szybki od 9 do 11 przez dwie godzinki solidnie pojeździłem na każdej trasie 4-5 razy od 11 było już gorzej więcej ludzi , pozsuwany śnieg, wychodzące przetarcia, ale od 9 było super pomimo sypiącego śniegu. Jestem mile zaskoczony warunkami jakie zastałem. temp 0, +0,5 w nocy będzie mróz zaczną sypać, co dzień będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2014 No i pięknie sypie - nawet na śląsku pierwszy śnieg tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Rozpoczął się duży opad w Alpach, prognozowane do 50cm w SalzburgerLand, 30cm w Tyrolu First snowfall below treeline http://wepowder.com/forum/topic/211620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 I się zrobiło biało, pięknie Zillertal Hintertux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 25 Września 2015 Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No to ja dodam takie cieplukie (ale rozkosznie puszyste) zdjęcie z facebooka Krippensteinu Mnie cieszy podwójnie albo i potrójnie bo to ma być clou naszego sezonu 2015/2016, który to niepostrzeżenie zbliża się, że ho, ho. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 To będzie wreszcie jakaś porządna zima 15/16? Widział już ktoś górali zbierających chrust? Macie jakieś wiarygodne wieści..? Pozdrawiam z Białegostoku, choć ciągle jeszcze nie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Dzięki. No, to wygląda że nie będzie źle...? Ja z ludowych znam tylko jedno, które cytował pewien stary krakowski szewc: "Nie pomoże puder róż, kiedy baba stara już." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 W nocy spadło 20 cm w Austrii, powinno po południu sypać nadal Piztaler dziś: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi