tomasz13 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Witam mam na oku nartki jak wyżej (używane). Zastanawiają mnie tylko wiązania wszędzie na stronach są opisane jako z13 flowflex a te moje mają Tyrolia C-Line Z-12. Czy ktoś wie co to za wiązania i czy przypadkiem nie są to wiązania rentalowe i czy przypadkiem nie są one z wypożyczalni, wizualnie narty wyglądają jak nowe. Prosiłbym także osoby które miały okazję na nich jeździć żeby napisał jak się one mają do reszty z serii progressor czyli 8+ 9+ Użytkownik tomasz13 edytował ten post 30 czerwiec 2011 - 15:22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz13 Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Na forum cisza ale dam znać za tydzień bo takowe nabyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurm28 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 patrząc po necie, to C-Line odnosi ie do nart nie do wiązań. Natomiast Z-12 to model wiązania. Fischer idzie pod rękę z Tyrolią, więc to może nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi