chemik Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Ostatnio widzialem na jak na stoku koles wymiatal na zupelnie czarnych nartach... Cale czarne matowe, bez zadnego napisu... Slizgi tez... Domyslam sie, ze to testowe sztuki byly... Spodobal mi sie taki design... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestyle Napisano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 narty do freestylu często są czarne i bez napisów......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Wygladaly raczej na race... Niewazne... Fajne byly i juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski_kuba Napisano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Nigdy nie spotkałem się z czarnymi nartami. Chociaz bardzo czesto widzialem czarne snowboardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 ja myślę jednak że to były narty testowe, gdyby to były np nordiki jak piszesz, to miałyby jakieś logo firmy, chyba że własciciel sobie pomalował je na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 własnie widziałem na stoku narty testowe atomic, były w kolorze różowym, miały malutki napis atomic bez żadnych symboli, prawie niezauważalny, żadnej taśmy nie miały, więc podejrzewam że to własnie mogły byc narty testowe. Co rozumiem przez testowe?? właśnie to co napisałeś - przedpremierowe, coś w rodzaju programów komputerowych "beta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi5551 Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 to mogly byc tez narty PORSCHE widzialem takie cale czarne tylko ze znaczkiem porsche ale jaki to byl model to niemam pojecia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi5551 Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 janders moze masz racie ja tylko mowie co widzialem czarna narta z malym znaczkiem porsche.Jeszcze to mogla byc pomalowana narta przeciez teraz robia wszystko a pomalowac narte to pikus mozna nawet sobie sloneczko palemki i piseczek walnac na narte i tez bedzie fajnie a mogla byc to jakas malo znana narta np wlasnie Nordici pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freestyle Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 też widziałem 2 miesiące temu na allegro narty porsche do sprzedania. Całe czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi