Pontix Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Motorhead-recenzja nowych nart powstałych w kooperacji Heada i grupy Motorhead, Freeridowo-Rockowa kooperacja Recenzja Użytkownik Pontix edytował ten post 10 kwiecień 2011 - 14:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 To jeszcze do kompletu powinni wypuścić skórzane spodnie i ramoneski na narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jango Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 To jeszcze do kompletu powinni wypuścić skórzane spodnie i ramoneski na narty:D Tak i glany zamiast butów narciarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 killmaister pewnie sam opracował ten wzór hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 To jeszcze do kompletu powinni wypuścić skórzane spodnie i ramoneski na narty:DNie wiem jak Wy, ale ja juz nabilem cwiekami paski przy moich kijkach Inna sprawa, ze, jesli chodzi o muzyke, to zawsze wolalem Iron Maiden niz Motorhead: http://k2skis.com/sk...-maiden-revival Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 To teraz jeszcze musimy pomyśleć nad odpowiednim pomalowaniem kasków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jango Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Z kaskami to się je jakoś oklei i pomaluje. Ja myślę że jeszcze szata graficzna nart powinna być odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 z kaskiem to ja mam problem, jest tak jakby lekko gumowany to chyba się tego lakier zbytnio nie chwyci hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jango Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Papierem ściernym go przejedziesz i już się zrobi szorstki i lakier bd miał się do czego "chwycić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi