yukisan Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ... trzecia opcja może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 :D - dobre !!, Pies super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Czyli jak widać stary dobry KLIN jest niezastąpiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 na kaca najlepsze jest powietrze z pompki od materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Problem w tym, że nie zawsze jest pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 setka wódki z cytryną wycisniętą (całą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ja muszę odleżeć i odchorować, to chyba chroni mnie przed alkoholizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesorfalken Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Niepicie bywa często bolesne, czasami bardziej od kaca . Można zminimalizować kaca łykając podczas picia witaminę C. Ucząc się jeszcze (w zasadzie to cały czas się uczę), na warsztatach przyszło mi się zmierzyć z pewnym mistrzem stolarskim . Gościu z gatunku wodopojów przez ó . Na koniec zrobił nam ustny egzamin. Wiedzieliśmy o jego ogromnym pragnieniu, więc postawiliśmy mu małe co nie co. No, duże to było co nie co - w sumie 4 litry . Mając nadzieję, że będzie łatwiej zaczęliśmy po prostu ściemniać . Gadamy, on popija, my gadamy ... gadamy ... i nagle ... . Gość mówi, że musi nas odpytać. No i zrobił to. Oczywiście popijając i łykając coś ukradkiem. Ledwo uszliśmy z życiem. Nasze początkowe założenie było błędne - gościu się nie upił. Ba rankiem, następnego dnia miał jeszcze większy apetyt o czym przekonali się koledzy z innej klasy . Aha, skąd dowiedzieliśmy się co ukradkiem łykał . Po tym egzaminie :cool:, nazwijmy to, zaglądnęliśmy do kosza na śmieci :eek: i naszym oczom ukazała się ... wytłoczka (blister) po witaminie C :eek: . Nie wiem jak, ale to działa. Miałem okazję spróbować tego wiele razy. Jest jeden warunek. Trzeba pamiętać o niej i tak co pół godziny łykać ją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Aby pić i rano wstać w nienajgorszej formie/a nawet dobrej!/....wraz ze znajomymi preferujemy własnej roboty cytrynówkę.Oczywiście na spirytusie/żeby nie było,że tylko na wódce/,dużo cytryn i cukru/glukozy.Również może być z miodem. Podczas imprezy "śruba" jest,natomiast o poranku nikt nie wie,co to kac..... Złota zasada-dużo wit.C pochodzenia'naturalnego' i dużo glukozy podczas przyjmowania... Jest jeden minus takiego trunku-stanowczo więcej się go wypije-gdyż "nie wywija na lewą stronę" podczas spożywania.... I wilk cały i owca syta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Odnośnie Aspiryny, to jak najbardziej wskazana na kaca,rozrzedza zagęszczoną krew i działa przeciwbólowo, oczywiście "klin" ma dokładnie takie samo działanie:D ale odwleka tylko w czasie to co nieuniknione.Do witaminy C obowiązkowo glukoza, sprawdzone, znacznie przyspiesza spalanie alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o aspirynę to nawet lepiej działa przed! Spowalnia wchłanianie alkoholu. Sprawdzałem, i nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ---------------- Pić z głową !. O !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Czyli wracamy do punktu wyjścia, że KLIN jest najlepszy:D KLIN KLIN KLIN:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesorfalken Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Czyli wracamy do punktu wyjścia, że KLIN jest najlepszy:D KLIN KLIN KLIN:):) No tak, ale musi coś zostać wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Chodziło mi właśnie o przewagę dostępności alkoholu nad np. pompką do materaca, czy innymi cudami:):) Więc nawet jak nic nie zostanie, to spokojnie można wszędzie kupić A swoją drogą, to dobry pomysł zostawić piwko awaryjne na rano:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 ... A swoją drogą, to dobry pomysł zostawić piwko awaryjne na rano:)w ferworze walki raczej nie jest to możliwe, chyba że się jednym piwku zapomni a pamięć wróci rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Ale fajne rzeczy piszecie Co zrobić żeby się nie upić Nie prościej pić mniej miast katować się aspiryna, witaminą c + gorzała? Nie , nie jestem abstynentką. Wrecz przeciwnie, czasem /ale tylko czasem/ lubię się upodlić. Ale pić żeby się nie upić? Na litość boską czy to męska odmiana anoreksji? A na kaca najlepsza jest praca. Serio, wcześnie odpalić wewnętrzny silnik miast wylegiwać się i wziąć się za coś konstruktywnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi