rumacz Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Musze zmienic gogle. Co myslicie o Uvexach Apache czy Tomahawk? A może jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jango Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Ja posiadam apache i jestem zadowolony. Nie parują ani nic sie z nimi nie dzieje. Polecam. A tomachawk'i to chyba po prostu "słabszy" model. I szybka w apache jest wycinana z kuli a w tomachawkach z zwykłej i jest dopasowywana do obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaja45 Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja również polecam Ci Uvex Apache ja mam model Sportstyle, musisz tylko pamiętać o przymierzeniu ich i dopasowaniu ich do kasku (jeżeli jeździsz z kaskiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninja Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ja też mam Apache i u mnie sprawdzają się naprawdę dobrze, ale tego drugiego modelu nie miałam, więc ciężko mi je porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajgab Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kupilem niedawno takie http://www.sportwelt...=7#.UR5Bn_J1OSo Zdaja znakomicie egzamin w sloncu i przy gorszej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi