Violet Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Co o tym myślicie? Ja wiem, że bez śniegu to nie to samo, ale może to dobry sposób na naukę, na utrzymanie kondycji? Jeździł ktoś na czymś takim? Chyba podobny stok jest na czarnym groniu na Praciakach przy domkach. Pozdrówki Vi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Tak, coś podobnego miałaś tydzień temu na Praciakach tuż obok lodowiska... Ja mam cos takiego u siebie skrzyżowanie dalej: Ceny z kosmosu: coś koło 40 PLN za 30 minut... I gdzie ten pęd wiatru? Zdecydowanie wolę stok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Wow, cena faktycznie z kosmosu. Ciekawe po ile bezie w Jarosławcu. Taśma ma ruszyć w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yenna Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dla niektórych brak pędu wiatru (i jakiegokolwiek pędu) to duża zaleta. W dodatku najlepiej w ciepełku, nie pada i pewnie z alkomatem nikogo nie ma na taśmie! Nie wspomnę już, że cały czas w lustrze można się oglądać! To tylko takie moje ostatnie obserwacje niektórych "narciarzy". Już wysłałam linki paru osobom. Ciekawe, jaki będzie odzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hextor Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Trochę jak sztuczna fala do surfingu, niestety takiej akurat nie ma w polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Viola, dzięki za informacje .... do Jarosławca, jeżdżę od dobrych 12 lat jak teraz spakuje w lipcu, buty narciarskie to chyba nie będzie głupi wyglądać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkol Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 zaczną ustawiać w Fitnessie obok bieżni a na przeciw squasha może za lat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek63 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Na pewno nartami w wakacje wzbudzi się duże zainteresowanie i ciekawskich będzie sporo, a najlepiej połączyć to ze spacerkiem po plaży i ze sprzętem na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi