pyton Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Czy macie może doświadczenia z rękawiczkami INVICTA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja mam juz chyba 10 lat jakis bardzo prosty model Invicty, zabieram je na wyjazdy jako zapasowe. Potwierdzam, ze lekkie i cieple... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Ja kupiłem w 2005/6, a zmieniłem w 2007/8... Rozpadły sie na szwach... Do tego warstwa izolacyjna sie ubiła i zacząłem w nich marznąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurm28 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Żonka miała Invicty. Wytrzymała jeden sezon, bo odpadały jej palce z zimna. Inna sprawa, że jest raczej ciepłolubna. ) pzdr k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi