eqiupe Napisano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A ja dalej jestem pod ogromnym wrażeniem Anny Fenninger ten piękny uśmiech i te ruchy w zwolnionym tempie poezja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 :D najwięcej ładnych kobiet jest na Apres ski i im dłużej tam siedzę tym jest ich coraz więcej :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniouk Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Panowie śliczni! Nie stać was na więcej? Trochę mi tu trąci "szowinistycznymi, mizoginicznymi dinozaurami" ...żeby nie powiedzieć mocniej - ale sami tu nie jesteście Alez ja sie ciesze, ze tego nie musialam sama napisac:D Dziekuje pieknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ostatnio siedząc w barze na stoku .... usłyszałem zdanie " ... Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach ..." i co wy na to? Tak mógł powiedzieć jedynie jakiś niespełniony (nie tylko narciarsko) życiowy frustrat, albo zwyczajnie... niedowidzący kolo ;-) Powtórzę się - ale lubię tę miękkość, kocie ruchy itp. ...i tęsknie za dawnymi ciuchami, bliżej ciała Oj tak Gajowy, oj tak. Ja też :-))) Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 03 marzec 2011 - 10:21 dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesorfalken Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Już marzec, może niebawem ujrzymy jakąś koleżankę narciarkę w bikini :eek: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Taki kolejny dowód, że tamten delikwent był w błędzie: http://www.hawtmag.c...true-ski-bunny/ Kurcze, czemu u nas nie ma takich imprez:) Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mister K Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Tak się zastanawiam..... A widział ktoś kiedyś brzydkie dziewczyny na nartach? ja jakoś sobie nie przypominam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Trochę sprowokuję! Ostatnio siedząc w barze na stoku .... usłyszałem zdanie " ... Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach ..." i co wy na to? W załączeniu filmik, który wszystkiemu zaprzecza http://www.youtube.com/watch?v=rpOpGaIOL-k&feature=player_embedded#at=62 Ojjjj... zaprzecza. Jężdżą ładne, a co bardziej widzialne gibkie dziewczyny. Daleko nie szukam : żona dobrze znana na wskroś . Ale jak się zaweźmie na stoku to... ino obserwuję z tyłu i podziwiam. Ot - iskrę bożą mają te nasze kobitki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ech, jak tu ocenić jak wszędzie tylko kaski i gogle? Jeszcze kilka lat temu królowały czapki i okulary przeciwsłoneczne, można było cokolwiek powiedzieć o narciarkach/narciarzach bez konieczności wchodzenia do knajpy. A teraz? Wiele zalezy od rodzaju uprawianego narciarstwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wiele zalezy od rodzaju uprawianego narciarstwa: Chyba przerzucę się na narty wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Chyba przerzucę się na narty wodne Ucieszył byś taką decyzją sporą część tych co byli na zawodach za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Chyba przerzucę się na narty wodne Ja juz dawno bym sie przerzucil, ale Zatoka Gdanska nie ma wystarczajacej stromizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmek1 Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Ja juz dawno bym sie przerzucil, ale Zatoka Gdanska nie ma wystarczajacej stromizny Ale za to można na niej uprawiać narciarstwo cały rok:eek: latem - wodne, a zimą (jak teraz zamarznięta) "nasze normalne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesorfalken Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Kurcze :eek: te narty to taki parapet do jazdy po wodzie :confused:. Ja jeździłem na wodnych nartkach i na każdej był jeden "but". Tu, jakby dwa w jednym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Chyba przerzucę się na narty wodne Rocker jest wszędzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Według Marii Czubaszek: Nie ma brzydkich kobiet tylko po niektórych nie widać, że są ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 7 Marca 2011 Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Kurcze :eek: te narty to taki parapet do jazdy po wodzie :confused:. Ja jeździłem na wodnych nartkach i na każdej był jeden "but". Tu, jakby dwa w jednym . to sa narty slalomowe. tak tez maja normalne narty do jazdy na jednej narcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 My potwory zabieramy sie za narty w ramach desperacji, nikt nas nie chce , nikt nas nie kocha, to pozostają nam narty Pozdro Zośka i z narażeniem życia zasuwamy w dół omijając jakieś wstrętne bramki w nadziei, że jak wdrapiemy się na pudło, to wreszcie ktoś zwróci na nas uwagę... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcopolo444 Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 jeślą są z nami, wyjazd jest taki pełny,normalny, uwielbiam podziwiać śmigające kobiety, opiłe kostiumy,to tak jak na zimowej plaży...Niech zawsze z nami jeżdżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesorfalken Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 to sa narty slalomowe. tak tez maja normalne narty do jazdy na jednej narcie..... Kurcze, niebawem pewnie pojawią się carvingi slalomki i gigantki . Przyznam, że dawno już na wodnych nartach nie jeździłem, stąd moje lekki zacofanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Ładne dziewczyny nie jeżdżą na...uran Tak to widzę na stronie głównej forum;). Jasne że nie jeżdżą na Uran, jeżdżą na Wenus!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek ComeOn.pl SKI TEAM Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Według Marii Czubaszek: Nie ma brzydkich kobiet tylko po niektórych nie widać, że są ładne:) Hehehe, Harpia cytujesz klasyka, a właściwie "klasyczkę" - Marię Czubaszek "Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać". PS. Jeżdżą, jeżdżą Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 łyżeczka dziegciu w temacie Użytkownik Iven edytował ten post 10 styczeń 2012 - 15:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Tak sobie właśnie też pomyślałem, że ładna ta Anna Fenninger .... Ale jak ma takie nogi jak Bjergen ręce ???? Brrrrrrrrrrrrrrrr :-) Therese Johaug... ...jeśli mowa o zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Poznajecie??? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi