eqiupe Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Trochę sprowokuję! Ostatnio siedząc w barze na stoku .... usłyszałem zdanie " ... Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach ..." i co wy na to? W załączeniu filmik, który wszystkiemu zaprzecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 " ... Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach ..." i co wy na to? .... co ja na to ? .... autor tych słów zdecydowanie, powinien zmienić szybkę w swoich goglach na... jaśniejszą ... a może mu się, porysowała :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 My potwory zabieramy sie za narty w ramach desperacji, nikt nas nie chce , nikt nas nie kocha, to pozostają nam narty Pozdro Zośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekkrk Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 e tam widuje dużo ładnych kobiet na nartach i powiem szczerze że podobają mi się w tych strojach sportowych takich pół profesjonalnych nie mylic o rewi mody z odpustu lub jarmarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A ja mam różowa kurtkę w kwiatki, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ... wszystko zależy od tego, jakie to te kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Trochę sprowokuję! Ostatnio siedząc w barze na stoku .... usłyszałem zdanie " ... Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach ..." i co wy na to? (...) Wszystko jest kwestią gustu. Jeśli ktoś gustuje w pannach typu "barbie", które płaczą, że skóra im od mrozu spierzchnie i będzie to miało zły wpływ na cerę, paznokcie i których ulubionym sportem jest shopping, to jego własny wybór W przeciwnym wypadku, gdyby ta cecha ujawniła się dopiero później, są dwa wyjścia: 1. zostawić barbie w domu; 2. wziąć ją na najbardziej stromą czarną w Alpach i pozbyć się problemu raz na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ... wszystko zależy od tego, jakie to te kwiatki https://picasaweb.go...229541697698258 No tu słabo widać Generalnie jak nie mam makijażu, to chyba ludzie mogą tak sądzić, ze ładne nie jeżdżą... ale jak zimno, to tusz do rzęs spływa, bo oczy wiatrem podrażnione... Ale generalnie dopóki widzę czubki własnych nart i dopóki gogle nie zamrzają w trakcie jazdy, to ze stoku nie schodzę. I w nosie mam, co kto myśli o mojej urodzie. W kominiarce, kasku i goglach i tak niewiele widać Użytkownik Violet edytował ten post 01 marzec 2011 - 23:26 literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Trochę sprowokuję! Ostatnio siedząc w barze na stoku .... usłyszałem zdanie " ... Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach ..." i co wy na to? W załączeniu filmik, który wszystkiemu zaprzecza generalnie takich filmików i zdjęć można by tu przywołać więcej, zresztą podobny temat już był moim zdaniem ładne dziewczyny jeżdżą na nartach, nie jeżdżą te o urodzie i zachowaniu "barbie", które tu przytoczył wucośtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Wszystko jest kwestią gustu. Jeśli ktoś gustuje w pannach typu "barbie", które płaczą, że skóra im od mrozu spierzchnie i będzie to miało zły wpływ na cerę, paznokcie i których ulubionym sportem jest shopping, to jego własny wybór W przeciwnym wypadku, gdyby ta cecha ujawniła się dopiero później, są dwa wyjścia: 1. zostawić barbie w domu; 2. wziąć ją na najbardziej stromą czarną w Alpach i pozbyć się problemu raz na zawsze Po wnikliwej analizie składu ekipy udającej się do Valmeinier wnioskuję, że wybrałeś wyjście numer 1*. PS. Sorry, ale nie mogłem się oprzeć * Inspired by Hesski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaligr Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Oj jeżdżą, znam kilka takich, chyba więcej niż tych brzydkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Co ja na to? " ... Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach ..." ... samotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A ... to, co mają ładne chowają pod tym 'umundurowaniem' ) Zgadzam się, ten współczesny krój spodni ... nie to, co dawne "pianki", echh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Zdecydowanie więcej ładnych dziewczyn, z tych które znam, jeździ - albo usiłuje jeździć - na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesorfalken Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ostatnio zauważyłem nadmiar ciemnych gogli na noskach naszych pań . W połączeniu z odbijającymi się od nich promyczkami słońca mam utrudnioną percepcję . Ba, grozi to nawet utratą panowania nad nartami :eek: (zakładając, że normalnie ja nimi steruję a nie one mną). Na osłodę pozostają bary przy stokach, gdzie uzyskuję pełną rekompensatę . Uważam, że nie jest tak źle, jak sugeruje tytuł tego wątku. Niezależnie od sprzętu, który jest ujeżdżany przez nasze panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ech, jak tu ocenić jak wszędzie tylko kaski i gogle? Jeszcze kilka lat temu królowały czapki i okulary przeciwsłoneczne, można było cokolwiek powiedzieć o narciarkach/narciarzach bez konieczności wchodzenia do knajpy. A teraz? Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmek1 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ech, jak tu ocenić ... bez konieczności wchodzenia do knajpy.No teraz to przyjemne (popatrzeć) z pożytecznym (podjeść, podpić - herbatę oczywiście):cool:. Trza ino baczyć, coby brzydka nie zaczęła się podobać; znaczy wtedy: KONIEC PICIA!!!:eek: i z baru na żeśkie powietrze:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekkrk Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a jak ładna i ładnie wymiata to juz prawie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henryk396 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 wedlug mnie to wszystkie wspaniale dziewczyny ktore lubia ta zabawe PS. zacytuje Irka Dutka Niema brzydkich dziewczyn tylko czasem wina brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a jak ładna i ładnie wymiata to juz prawie ideał E...tam,jak ładnie wymiata to można nabawić się kompleksów:D a jak się przewraca to zawsze można przecież pomóc silnym ramieniem:cool: a póżniej na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 a jam bym przerobił to stwierdzenie na: >>ładne dziewczyny nie jeżdżą TYLKO na nartach,jeżdżą na wszystkim,na czym/w czym/zapragną<< ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek63 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 "nie ma brzydkich kobiet, są tylko nie dopici mężczyźni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ech, jak tu ocenić jak wszędzie tylko kaski i gogle? :) Jeszcze kilka lat temu królowały czapki i okulary przeciwsłoneczne, można było cokolwiek powiedzieć o narciarkach/narciarzach bez konieczności wchodzenia do knajpy. A teraz? Tu się zgadzam - niestety część tego pięknego kwiatu schowana jest głęboko, "za podwójną gardą" ;) ...żeby nie być gołosłownym: ;) a jak ładna i ładnie wymiata to juz prawie ideał Kobieta zawsze jak ładnie jeździ to szczególnie piękny widok :) Powtórzę się - ale lubię tę miękkość, kocie ruchy itp. ...i tęsknie za dawnymi ciuchami, bliżej ciała :) (...) PS. zacytuje Irka Dutka Niema brzydkich dziewczyn tylko czasem wina brak"nie ma brzydkich kobiet, są tylko nie dopici mężczyźni" (...) Trza ino baczyć, coby brzydka nie zaczęła się podobać; znaczy wtedy: KONIEC PICIA!!!:eek: i z baru na żeśkie powietrze:D:D Panowie śliczni! Nie stać was na więcej? :) Trochę mi tu trąci "szowinistycznymi, mizoginicznymi dinozaurami" ...żeby nie powiedzieć mocniej - ale sami tu nie jesteście :) Załączone miniatury Użytkownik gajowy01 edytował ten post 02 marzec 2011 - 21:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 wydaje mi się że to taki tytuł powinien miec ten temat. byłem kilka razy na nartkach i nie widziałem brzydkich , a kto jest innego zdania ten " Gamoń" a te JABŁUSZKA - to poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Ładne dziewczyny nie jeżdżą na nartach, one latają, subtelnie i z wdziękiem:) POEZJA!!! Przy okazji pozdrawiam Gabrysię z Krakowa, bardzo miło było jechać kilka razy z Tobą na wyciągu:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi