Assassin Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Czy miał ktoś okazję jeździć na nartach jak w tytule i może podzielić się wrażeniami? http://www.skionline...&id_modelu=4376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam Aktualnie użytkuję SLR z sezonu 09/10 i jestem z niej bardzo zadowolony. Świetne trzymanie niezależnie czy to lód, czy beton jedzie i tyle pełna pewność. Daje radę w średnim skręcie, przy dużych szybkościach i długim skręcie faktycznie trzeba ją pilnować ale bez przesady. Moje są dość intenstywnie użytkowane i nie mam z nimi jakiś problemów typu "dziura". Dają sporego kopa i generalnie im więcej włożysz tym więcej odda. Mają jednak mały minusik. Nie nadają się zupełnie na jakieś płaskie i krótkie stoczki. Ta narta potrzebuje choć trochę prędkości aby świetnie się na niej jechało i aby szła na krawędziach bez prędkości postawienie jej na krawędzi przynajmniej w moim wykonaniu to prawie wywałka. Moim zdaniem warta uwagi narta. Pozdr Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi