grejan Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Jaka jest różnica między nartami Fischer RC4 SUPERRACE SC a Fischer RC4 RACE SC PRO. Pytam bo na tych Fischer RC4 RACE SC PRO jeździło mi się dobrze ale są jeszcze te drugie nowsze dlatego pytam. I może jeszcze ktoś odpowie różnica między Fischer RC4 RACE SC PRO vs Fischer RC4 RACE SC. Tylko proszę napiszcie o samych wrażeniach jezdnych to że mają taliowanie inne itp. to rozumię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 cześć to jest ta sama narta zmienili szatę graficzną oraz płytę talia i promień bez zmian pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Jaka jest różnica między nartami Fischer RC4 SUPERRACE SC a Fischer RC4 RACE SC PRO. Pytam bo na tych Fischer RC4 RACE SC PRO jeździło mi się dobrze ale są jeszcze te drugie nowsze dlatego pytam. I może jeszcze ktoś odpowie różnica między Fischer RC4 RACE SC PRO vs Fischer RC4 RACE SC. Tylko proszę napiszcie o samych wrażeniach jezdnych to że mają taliowanie inne itp. to rozumię.Wg mnie od sez. 08/09 to ciągle ta sama narta, czyli 3 sezony pod rząd - to samo taliowanie, opis konstrukcji. Różnią się grafiką i dodatkami... w nazwie typu Pro, Super itd Wcześniej to była trochę inna narta, trochę węższa i "miększa", o innej konstrukcji - ale trwało też pewnie ze 2-3 lata. Producenci nie zmieniają konstrukcji co roku, znacznie rzadziej - i wg mnie dotyczy to wszystkich. Tak to działa wg mnie - choć żeby mieć absolutną pewność to należałoby nartę np. pokroić, lub zaglądnąć producentowi "do kuchni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 konstrukcja narty się nie zmieniła,ale płyta pod wiązaniem chyba tak a raczej na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grejan Napisano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 A czy ktoś może odpowiedziećnap ytanie, czy na tych nartach z tego sezonu jeździ sie tak samo co 3 sezony wczesniej czy lepiej / gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 ale jesteś namolny tak jak pisaliśmy wcześniej to ta sama narta co sc4 sc pro i tak samo się jeżdzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grejan Napisano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Hmm andrzejud69 sam mi napisałeś że płyta pod wiązaniem jest inna więc moje pytanie stąd się wzięło. Ponieważ ta płyta może mieć jakieś znaczenie podczas zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejd69 Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 dzięki nowej płycie powerrail szybciej jest przekazywany impuls do skrętu,ale to dalej jest ta sama narta i różnicy między nimi nie odczujesz możesz śmiało narty kupować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grejan Napisano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź o to mi właśnie chodziło. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi