lukas8295200 Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam Planuję wyjazd na narty do Wisły - Soszów, jednak nie wiem jak się tam dostać :/ Jadę z Katowic pociągiem, wysiądę w Wiśle i co dalej...? Może ktoś wie jak dostać się na stok - Soszów. Moze jakis pks, bus, itp. Czekam na szybką odpowiedź, bo wyjazd już jutro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dzieki za informacje, mam jeszcze jedno pytanie, na jakiej stacji kolejowej mam wysiąść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 http://www.pkscieszy...ntent/wisla.htm Kierunek Wisła Jawornik. Trochę jeszcze trzeba podejść - podchodziłam latem, a wtedy odległości są zawsze "mniejsze" To „trochę”, to ponad 4,5 km, przy czym ostatnie 2 km miejscami ostro pod górę. Proponuję podjechać taksówką, bo możesz stracić ochotę na jeżdżenie, zanim dotrzesz na miejsce. Wjazd samochodem pod samą dolną stację kolejki nie stanowi żadnego problemu, jeśli w miarę sprawnie porusza się samochodem. Ośrodek dba o to, żeby droga była przejezdna, a na wąskim odcinku jest ruch wahadłowy, kierowany przez pracowników z radiotelefonami. Ze względu na ilość samochodów, jeśli przyjedzie się w weekend nieco później, trzeba często zostawić samochód już na parkingu położonym około 400-500 m od dolnej stacji. Użytkownik Assassin edytował ten post 18 luty 2011 - 22:28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi