arfi Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Proszę o radę. Przyzwyczajony do jazdy do Karyntii przez Graz, Kl..., Vil.. nie mogę przełknąć trasy wytyczonej prze różne nawigatory - przez Salzburg. Jak jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Jadąc przez Niemcy jedyną słuszną drogą jest trasa przez Kitzbuehel i Felberntauern Tunel.Jadąc przez Salzburg musisz dojechać do Rosenheim (kierując się na Monachium)a potem skręcicć na Insbruck i na zjeździe Kufstein Sud pożegnać się z autostradą i kierować się drogą 173 na St Johann in Tirol,Kitzbuehel,Mittersill i Felbertauerntunel. Kiedy lecisz tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arfi Napisano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Kiedy lecisz tam? Ruszam jutro na noc. Będziecie w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Też ruszam jutro wieczorem-lecę przez Zgorzelec i Niemcy-jak chcesz się przyłączyć do konwoju to mogę robić za przewodnika -będziemy mieszkać 5 km od Matrei - między Matrei a Virgen.Macie sezonówki na Karyntię i Osttirol ? Jeśli nie to polecam machnąć w pierwszy dzień KItzbuehel-lewą stronę nad Pass Thurn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arfi Napisano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Sezonówki, dla mnie przez Niemcy jednak dalej. Może się spotkamy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 W Matrei będziemy jeździć od niedzieli do wtorku-może uda się spotkać na stoku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi