Żółwik Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam. Jakie macie opinie o serwisie narciarskim wykonywanym przez serwisantów w sklepach Intersport? Solidnie go wykonują czy nei bardzo? Dzięki za info pzdr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingDiamond Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 We Wrocławiu w Pasażu Grunwaldzkim całą ekipa sklepu jest mówiąc delikatnie niekompetentna... Raczej znajdź serwis prywatny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 We Wrocławiu korzystałem z serwisu w Magnolii i było ok, koleś który przgotowywał mi narty wiedział co, po co i dlaczego. Natomiast sprzedawać to tam nie potrafią za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Kolego w wrocku w magnoli jest tam dwóch gości którzy się znają, (taki w okularach oraz drugi z brudką) no i jest jeszcze drugi gość taki większy tegi, to on za bardzo się na nartach nie zna raczej do pompowania piłek z nim Użytkownik B4ME edytował ten post 12 kwiecień 2011 - 12:07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 To mnie obsługiwał ten w okularach. Zresztą więcej od niego dowiedziałem się o butach (moja kobieta kupowała sobie nowe), niż od kolesia, który tam sprzedawał (a raczej stał obok butów). Może ich pilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi