EFCIA Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Czy ktoś biega w butach Fischer BCX 6 . Czy rozmiarówka jest typowa tzn np 39 odpowiada typowemu 39 czy trzeba wziąć numer większe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EFCIA Napisano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dannsa dzięki za odpowiedź. Buty akurat wczoraj już zakupiłam.Nr 39 i dochodził mi palec do samiutkiego końca buta ( za bardzo). Ale mam genialnego męża :)który zrobił kopyto i mi je rozbił tak że teraz są akurat. Większego numeru nie było, bo w ogóle trudno je dostać.Ale pewnie większe były by za szerokie .Teraz są super. Jeśli chodzi o bieganie to raczej nastawiona jestem na chodzenie po lasach i po pagórkach( mieszkam na Podkarpaciu ) no może jeszcze po dolinkach tatrzańskich. Do botków kupiłam narty forestery. No zobaczymy jak to będzie. Ale chyba nie w tym roku bo coś z zimą kiepsko. Biegówki będą zresztą dla mnie tylko alternatywą dla narciarstwa zjazdowego. Na sobotnie i niedzielne wypady bo na stokach wtedy taki tłok że bez sensu jest tam się wtedy wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EFCIA Napisano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ładnie jeździsz. Jak widzę u was śnieg a u nas leje deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi