van basten Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witajcie. W marcu wyjeżdżamy do alpe d'huez. Czy ktoś z Państwa ma jakieś namiary na hotele (niedrogie) przy autostradzie w Niemczech. Optymalnym rozwiązanie byłby nocleg w okolicach Norymbergi lub 100-150 km przed. Polecam się i jak zawsze liczę na dobre rady. Pozdrowienia. Ciao. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Przychylam się do prośby przedmówcy, z tym że proszę również o namiary w okolicach Karlsruhe (podczas powrotu z Dożynek zamierzamy odwiedzić muzeum techniki w Sinsheim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiborys Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 sprawdzcie w sieci formule 1 czy w tych okolicach nie ma ich hoteli.W Niemczech tez oni mają sporą sieć hoteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van basten Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dzięki gerd, ale zadałem to pytanie tu na forum, gdyż mam nadzieję, że ktoś z forumowiczów ma jakieś sprawdzone miejscówki. Jeśli idzie o formule 1 to niestety w tych okolicach słabo. Na bookingu już sprawdzałem, ale jak wspomniałem wyżej mam nadzieję, że ktoś z użytkowników z czegoś korzystał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Polecam hotel BB, nocowałem w nich kilka razy http://www.hotel.inf...6777/hotel.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi