Gulliwer Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Znaczy jest tak - teraz wszędzie w sklepach sportowych sa buty narciarskie 4 klamrowe. Ja to rozumiem, sa calkiem spoko. Dawno temu, było tak, ze firmy Koflach, Alpine, Raichle robiły buty na jedna klamrę i to bylo zarąbiscie wygodne. przewalałem net w te i nazad, Raichle zostało wykupione przez mamuta i robią buty do trekkingu. Ja sobie życzę normalne, jednoklamrowe buty narciarskie, w zawodach nie startuję a mam w d**pie zapinanie 4 klamer. Jakies podpowiedzi może? Bo strasznie mnie to wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Niestety, buty tylnowejściowe okazały się być ślepą odnogą ewolucji i nikt już ich chyba nie produkuje. Ale może znajdziesz coś na allegro z używek. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucasd Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Proste te buty byly do bani, i nawet komfortowo rynek upadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ufo Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zobacz na Atomica seria Live Fit, mają tylko 2 klamry ...http://www.atomicsno.../alpine_boots/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi