Tymoka Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Tymoka to ja tez poprosze o zamowienie dla mnie .Jak pojdziemy na spacer i sie zgubie to mnie chociaz nasi poznaja hehehe Zobaczą cię po odblasku,wywęszą po zapachu kabanosów ,zaśpiewasz to może cię ktoś usłyszy!!!! Ale na spacerze z nami byłeś bezpieczny.Chociaż wróciłeś pewnie w stanie gorszym niż wyszedłeś .Ale za to było wesoło,nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 1 Coralgol - Poznań = 4 "Coralgobus 2 Coralgol/2 -Poznań = 4" Coralgobus 3 WOLNE - 874+39 4 WOLNE - 874+39 kontakt z Szabirem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 witam Wszystkich uczestników wyjazdu (tych mi znanych już i tych których poznam) na wstępie wielkie dzięki dla Piotra za sprawne i szybkie załatwienie tematu w piątkowy wieczór 1 Colargol - Poznań = 4 "Colargobus 2 Colargol/2 -Poznań = 4" Colargobus 3 WOLNE - 874+39 4 WOLNE - 874+39 kontakt z Szabirem poza tym jak widać w cytacie mamy 2 miejsca wolne w apartamencie. Autem ruszamy z Poznania i mamy również 2 miejsca wolne (może nawet 3, bo auto jest duże i box również), więc ewentualnych chętnych proszę o kontakt z Szabirem (spanie) bądź ze mną (transport) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 1.Tymoka/logo na kask/ 2.Zuzayyy 3.Crazy74 4.N086 x 2 Kto jeszcze chętny to palec pod budkę, bo za minutkę - SAMOLOT SIĘ PALI..... SIA LA LA LA LA :D Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 a może by do "skiforum" się zwrócić o ufundowanie gadżetów/oznaczników przy wyjazdach dla grup ponad 50 osób ( w tym kamizelek dla dzieciaków do lat 6 ) ? w końcu to spora jeżdżąca reklama za free Użytkownik Szabir edytował ten post 14 luty 2011 - 10:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Napisał zuzayyy 1.Tymoka/logo na kask/ 2.Zuzayyy 3.Crazy74 4.N086 x 2 Kto jeszcze chętny to palec pod budkę, bo za minutkę - SAMOLOT SIĘ PALI..... SIA LA LA LA LA to i ja i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 a może by do "skiforum" się zwrócić o ufundowanie gadżetów/oznaczników przy wyjazdach dla grup ponad 50 osób ( w tym kamizelek dla dzieciaków do lat 6 ) ? w końcu to spora jeżdżąca reklama za free Też mi się wydaje to logiczne,ale . . . . ."skiforum "czyta tylko te posty ,które trzeba usunąć ,bo są " nie na temat"/usunęli mi i nie daruję !!!-hiihi/, aTYCH CO WNOSZĄ COŚ WAŻNEGO!!!!! NIE WIDZĄ NIBY . Uważam ,że nie ma znaczenia liczebność grupy.Każdy powinien dostać i już .A jak nie to: www.nadechy.pl? 1.Tymoka/logo na kask/ 2.Zuzayyy 3.Crazy74 4.NO86 x2 5.scatman_wawa Użytkownik Tymoka edytował ten post 14 luty 2011 - 15:49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Nie wiem czemu, ale umknęło mi w inf. w 1 poście o ichniejszej lokalnej opłacie za karnet narciarski Keycard Valmeinier , którą mi naliczono za każdego z Was w wysokości aż 8 zł. Jutro mam dostać info, czy powyższą opłatę można odzyskać oddając po wszystkim skipass w kasie. Nie będę Was molestował o przelew już. Powyższą opłatę odbiorę gotówką przy rozdawaniu skipassów. W związku z powyższym, bardzo proszę 1 na liście ap., o zebranie zaraz po przyjeździe od współspaczy zgodnej kwoty, aby rano 20.03 szło nam to wszystko płynnie i bez wydawania reszty. Użytkownik Szabir edytował ten post 14 luty 2011 - 19:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Na szczęście zima wraca nie tylko do nas. Zaczynają spadać temperatury i pojawiają się opady śniegu: http://www.myforecas...093&metric=true http://www.snow-fore...einier/6day/mid http://www.skiinfo.c...IE-101-en.jhtml Użytkownik Szabir edytował ten post 14 luty 2011 - 22:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 mogłoby tak spaść ze 100 cm zaległego śniegu i by spokój był do marca z karnymi odsetkami w wysokości 40% egzekwowane w terminie 15-20 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam, pociągnołem pomysł Szabira i jestem po kilkukrotnej wymianie e-maili z Alicją która obiecała dostarczyć nam naklejki z logo SF które to otrzymamy w ramach sponsoringu przez SkiForum.pl . Zamówiłem 65 szt w rozmiarze 5x6cm (dostępne są również w roz 5x2,5cm ja uznałem je za małe) jak tylko je otrzymam info pojawi się w temacie. Pozdrawiam Użytkownik n086 edytował ten post 15 luty 2011 - 15:34 bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Alicja obiecała dostarczyć nam naklejki z logo SF które to otrzymamy w ramach sponsoringu przez SkiForum.pl . Zamówiłem 65 szt w rozmiarze 5x6cm jak tylko je otrzymam info pojawi się w temacie. Pozdrawiam Czyli po temacie:) Cieszymy się i cierpliwie czekamy na najnowsze informacje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam, pociągnołem pomysł Szabira i jestem po kilkukrotnej wymianie e-maili z Alicją która obiecała dostarczyć nam naklejki z logo SF 1.Kto to jest Alicja?? 2.I znowu nie mam szans zapracować na wdzięczność kolegów i koleżane/kolega wykopał mnie z funkcji załatwiacza/.:D:D 3.A tak poważnie to WIELKIE DZIĘKI.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ------------------------------------------------------------------------ 1 Coralgol - Poznań = 4 "Coralgobus 2 Coralgol/2 -Poznań = 4" Coralgobus 3 WOLNE - 874+39 ub. 4 WOLNE - 874+39 ub. kontakt z Szabirem Użytkownik Szabir edytował ten post 16 luty 2011 - 06:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dla innych zainteresowanych - nie traćcie ducha - jest też miejsce w innym hotelu, w którym koszt w 4 osobowym apartamencie, w tym terminie wynosi 665 zł - Les Hauts de Valmeinier. W Grand Panorama I ceny, póki co są z kosmosu. Zawsze możemy spotkać się na stoku lub innym miejscy na apres ski:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ------------------------------------------------ z ostatniej chwili: Są w centrum Valmeinier w hotelu oddalonym od naszego 800m (w tym samym co Ross chyba) w promocji 4-ki za 665 zł ze skipassem. Więc jeśli ktoś chce, to nie widzę problemu . aktualna lista: 1 Szabir - Katowice =8"Zuzobus 2 Ordak - Warszawa = 9"Ordakowóz 3 Bogdan100 - Olsztyn =9"Ordakowóz 4 Napoleon - Lublin =9Zuzobus 5 Napoleonowa - Lublin -8"Zuzobus 6 Millagros - Z Bajki = 9"ordakowóz 1 Zuzayy- Lublin =8"Zuzobus 2 Tymoka - Lublin =8"Zuzobus 3 Siostra Natasza - Lublin= 8"Zuzobus 4 Skandal - Warszawa =9"Ordakowóz 5 Nieprawda - Warszawa = 9"Ordakowóz 6 Ilusfilus - Kraków = 4"metalowóz 1 Darek C - Lublin = 8"Zuzobus 2 Lila C = Lublin = 8"Zuzobus 3 Jarosław Z - Lublin = brak informacji 4 Adam K. Warszawa = brak informacji 5 Agnieszka - Milanówek = 9" Ordakowóz brak 10 zł 6 Piotr K - Milanówek =9"Ordakowózbrak 10 zł 1 Sese - Wrocław = 3"sesolot 2 Heski - Wrocław = 3"sesolot 3 Wueres - Wrocław = 3"sesolot 4 faf500 - Skawina- 4 Zecharowóz 5 Zechar - Opole - 4" Zecharowóz 6 AndyCrx - Brzozów = 4'Zecharowóz 1 crazy74 - Gdynia = 4 crejzobus 2 Crazy74/2- Gdynia= 4" crejzobus 3 Scatman_wawa - Warszawa = 4"crejozbus 4 Tomassino - Warszawa= 4 crejzobus 5 N086 - Kostomłoty = 4"metalowóz 6 N0886/2 - kostomłoty = 4" metalowóz 1 Goja - Lębork -4" gojobus 2 radz!o-3city = 4"gojobus 3. Bodecznosc - Gdańsk = 4"Gojobus 4. Piem - Gdańsk = 4"gojobus 1 Dzierżb - Warszawa = brak informacji 2 Kitunia = Warszawa = brak informacji 3 bet- Kielce = 4"kitowóz 4 gintor - Białystok = 4"kitowóz 1. Porter - Gdynia = porterowóz 2. Porterowa - Gdynia = porterowóz 3. Niebieski Krzyś- Gdynia = porterowóz 4. Narvac4 - Tczew = porterowóz 1. Piotr A.- Gdynia = porterowóz 2. Gosia A -.Gdynia = porterowóz 3. Ewa A. - Gdynia = porterowóz 4. BBasia- Warszawa - porterowóz 1 Metaal - Lublin =4"Metalobus 1 Violek - Wrocław - 4" Zecharobus 2. SławekW - Warszawa = samolot 3. Event - Warszawa - 9" Ordakowóz 1 daro109f - Warszawa = 5" Darowóz 2 daro109f/2 Warszawa = 5" Darowóz 3 daro109f/3 Warszawa = 5" Darowóz 4 daro109/4 Warszawa = 5" Darowóz 1 ross - Siemianowice = 5" Rosowóz 2 ross/2 - Siemianowice = 5" Rosowóz 3 ross/3 - Siemianowice = 5" Rosowóz 4 ross/4 - Siemianowice = 5" Rosowóz 1 Coralgol - Poznań = 4 "Coralgobus 2 Coralgol/2 -Poznań = 4" Coralgobus 3 BartekMileno - Mielno = 4 Coralgobus 4 Łukasz B - Mielno = 4 Coralgobus 62 osoby ------------------------- wolne ap. zostały już tylko 8-mki ----------------------------------- potencjalnie zainteresowani: 1 izabellla 2 maitri/2 3 DaveC 4 Jacekz_xl 5 Miszkolc 6 Miszkolc/2 7 Taddy --------------------------- transport: 3/4 miejsca u DaveC w kombi 2 miejsca u Taddy-iego Użytkownik Szabir edytował ten post 16 luty 2011 - 19:58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam ja tez zgłaszam chęć wyjazdu na tą wolną czwórka lub ósemka jak będzie tylu chętnych ok, piszę się na ten wyjazd... ale z uwagi na ilość postów nie ogarniam. Gdzie mam się zgłosić - ile zapłacić i komu? i z kim mogę się zabrać autem? z Katowic lub Krakowa - o ile jest taka opcja jeszcze? do pokoju - z kimkolwiek:) to jest już Was dwoje. Będzie 3/4 klepniemy ap. ( chyba, że macie inne zdanie) P.S. kombinujecie z transportem ? Użytkownik Szabir edytował ten post 16 luty 2011 - 16:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 to jest już Was dwoje. Będzie 3/4 klepniemy ap. ( chyba, że macie inne zdanie) jak dwoje ????? a potencjalnie zainteresowani ????? ----------------------------------- potencjalnie zainteresowani: 1 izabellla 2 maitri/2 3 DaveC 4 Jacekz_xl 5 Miszkolc 6 Miszkolc/2 7 Taddy do tego widzę z możliwością transportu --------------------------- transport: 3/4 miejsca u DaveC w kombi 2 miejsca u Taddy-iego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam, Dostałem dzisiaj potwierdzoną informację, że kaucję w wysokości 8 zł, którą będziecie regulować apartamentami przy odbiorze skipassu, można odzyskać oddając karnet i otrzymując 2 euro zwrotu w kasie w Valmeinier 1800. Użytkownik Szabir edytował ten post 16 luty 2011 - 23:23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Na pewno dwie ,a może nawet i trzy osoby z Tczewa byłyby zainteresowane,żeby dołaczyć do tego wyjazdu,ale niestety problemem jest transport.Jeżeli jest ktoś zainteresowany wyjazdem,posiada transport to proszę dzwonić tel.696141466 (dzwonić do upadlego napewo odbiorę ) Jeżeli komuś nie pasuje termin jak w temacie , a ma ochotę wyjechac na początku marca 5-12.03 i jak wyżej posiada transport,ale brakuje ludzi do zrzutki to tez jesteśmy zainteresowani. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Na pewno dwie ,a może nawet i trzy osoby z Tczewa byłyby zainteresowane,żeby dołaczyć do tego wyjazdu,ale niestety problemem jest transport.Jeżeli jest ktoś zainteresowany wyjazdem,posiada transport to proszę dzwonić tel.696141466 (dzwonić do upadlego napewo odbiorę ) Pozdrawiam. Z nami jedzie Narvac4, też z Tczewa. Jesteśmy już „po słowie” czyli nic nie powinno ulec zmianie, ale... Mamy też na pokładzie Bbasię z Warszawy, która może wolałaby jechać bez konieczności dojazdu baną do Gdyni? Sądzę, że wymienieni wyżej dotrzymają słowa i pojedziemy razem – w końcu to dodatkowe 2 doby integracji – ale jeśli chcieliby zmienić zdanie to jest jeszcze sporo czasu na mix-y w autach. Ten tekst może zadziałać jak domino na 3-Miasto, Lębork i okolice, a tego chyba nie chcemy? W każdym razie w grupie siła, czyli jak możemy to sobie wzajemnie pomóżmy. Jest jeszcze problem kierowców! Każdy raczej liczy na zmiennika, ja niestety z osobą bez doświadczenia za fajerką sobie w aucie nie pośpię:cool: Nie widzę wieku w Twoim profilu:cool: Użytkownik Porter edytował ten post 17 luty 2011 - 01:08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam ja tez zgłaszam chęć wyjazdu na tą wolną czwórka lub ósemka jak będzie tylu chętnych ok, piszę się na ten wyjazd... ale z uwagi na ilość postów nie ogarniam. Gdzie mam się zgłosić - ile zapłacić i komu? i z kim mogę się zabrać autem? z Katowic lub Krakowa - o ile jest taka opcja jeszcze? do pokoju - z kimkolwiek:) Na pewno dwie ,a może nawet i trzy osoby z Tczewa byłyby zainteresowane,żeby dołaczyć do tego wyjazdu,ale niestety problemem jest transport.Jeżeli jest ktoś zainteresowany wyjazdem,posiada transport to proszę dzwonić tel.696141466 (dzwonić do upadlego napewo odbiorę ) Jeżeli komuś nie pasuje termin jak w temacie , a ma ochotę wyjechac na początku marca 5-12.03 i jak wyżej posiada transport,ale brakuje ludzi do zrzutki to tez jesteśmy zainteresowani. Pozdrawiam. Jest Was już zatem 4/5 osób, pozostaje dłubać ten nieszczęsny transport tylko.. ---------------------------------------------------- ,. i jeszcze jedno, 70 dych musi pęknąć jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mielismy jechac w trojke na Hokchar trzeciego marca i taki wstepnie termin ustalilismy.Prochaski ma niestety zajete wszystko do 28 marca więc szukam innej alternatywy.Ja i jeden kkolega możemy wziac wolne w kazdym terminie wiec nie problem przełozyc wyjazd.Z trzecim kolegom własnie trwają rozmowy .Jak narazie wygląda obiecująco ,bo może znajdzie siejeszcze czwarta osoba z samochodem.Znając życie nie będzie tak rózowo Jest jeszcze problem kierowców! Każdy raczej liczy na zmiennika, ja niestety z osobą bez doświadczenia za fajerką sobie w aucie nie pośpię:cool: Nie widzę wieku w Twoim profilu:cool: Problem kierowców,bynajmniej u nas to żaden kłopot.Każdy z nas ma doświadczenie.W razie czego są osoby na tym forum ,które mogłyby potwierdzić,moje doświadczenie ;)Mam też prawko kat. C + E - więc jak ma ktoś ciężarówkę z naczepą to wszyscy razem moglibyśmy sie zabrac.70 osób na naczepie sie zmiesci i jeszcze starczy na mały kącik ze stołem bilardowym. Nam potrzebny tylko srodek transportu ,a reszta to pikuś. Nasz wiek - rocznik 1975 +/- 1rok Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Z nami jedzie Narvac4, też z Tczewa. Jesteśmy już „po słowie” czyli nic nie powinno ulec zmianie, ale... Mamy też na pokładzie Bbasię z Warszawy, która może wolałaby jechać bez konieczności dojazdu baną do Gdyni? Sądzę, że wymienieni wyżej dotrzymają słowa i pojedziemy razem – w końcu to dodatkowe 2 doby integracji – ale jeśli chcieliby zmienić zdanie to jest jeszcze sporo czasu na mix-y w autach. Ten tekst może zadziałać jak domino na 3-Miasto, Lębork i okolice, a tego chyba nie chcemy? W każdym razie w grupie siła, czyli jak możemy to sobie wzajemnie pomóżmy. Jest jeszcze problem kierowców! Każdy raczej liczy na zmiennika, ja niestety z osobą bez doświadczenia za fajerką sobie w aucie nie pośpię:cool: Nie widzę wieku w Twoim profilu:cool: PORTER - Ty nie dasz rady!? Ty nie dasz rady!?? Pięć redbulli, napar z paczki kawy "Kopi Liwak" w termosie, kilogram kabanosów do zagryzania i te 1.800km minie jak z bata strzelił! Twardym trza być, nie mientkim! ostatecznie wejdź dzień wczesniej w zabłoconych kaloszach na najdroższy z dywanów w twoim domu! Wk...isz tym tak swoją malżonkę, że jeszcze tydzień będzie tak zrzędziła (nawet w aucie), że na pewno nie zaśniesz! PORTEROWA - bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBAsia Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Z nami jedzie Narvac4, też z Tczewa. Jesteśmy już „po słowie” czyli nic nie powinno ulec zmianie, ale... Mamy też na pokładzie BBAsię z Warszawy, która może wolałaby jechać bez konieczności dojazdu baną do Gdyni? Sądzę, że wymienieni wyżej dotrzymają słowa i pojedziemy razem – w końcu to dodatkowe 2 doby integracji – ale jeśli chcieliby zmienić zdanie to jest jeszcze sporo czasu na mix-y w autach. możemy to sobie wzajemnie pomóżmy.......:cool:moze i wolalaby , fakt, ze napewno byloby prosciej i latwiej jechac wprost z Warszawy bez przesiadek i podrozowania koleja do Gdyni... Moze ktos z Warszwy z transportem dolaczy do wyjazdu (jeszcze biletow kolejowych nie kupilam)... jak na razie kolejny apartament w powijakach jacekz_xl z Zabrza, brelo + koledzy z Tczewa ...no i nie ma nikogo z transportem ... reszta potencjalnie zainteresowanych, o ktorych dopomina sie zuzayyy chyba czeka... namysla sie.... albo sie juz rozmyslila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi