JULA Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 O rany! To ja cały ten tydzień spędzę z dwoma dziadkami i nic o tym nie wiedziałam Dobrze, że chociaż ja jestem w tym gronie młoda. Więc polecam nasz apartament w składzie 2 dziadków i 1 "młoda dziewczyna". Jedziemy trasą Gdynia-Koszalin-Szczecin-Berlin-Norynberga- i dalej jak większość pozostałych uczestników dożynek. Pozdrawiam Ewa PS E tam, e tam... Porter jest jak wino, im starszy tym lepszy. a jakaś degustacja przewidziana w programie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ale wam zazdroszczę tego wyjazdu za takie śmieszne pieniądze.O dwa dni za późno to forum znalazłem i w tym czasie juz mnie kolega namowil na solden za duzo wiekszą kase. Jako że początkującym jestem narciarzem to wszystko przedemna i będę pilnował wyjazdów z tego forum. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 :cool:grzech...echCo się odwlecze ... Oczywiście nie w sensie grzeszności tylko wyjazdów. Jak się nie da to do zobaczyska następnym razem lub na morzem (zatoką). Podtrzymuję zaproszenie dla najlepszej rolkarki i jej man-a:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 nie byc tam z Wami to grzech...ech Ewa, widze ze w koncu zgrzeszymy razem Pzdr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 http://www.valthoren...webcams.61.html http://www.valmeinie...18-webcams.aspx Użytkownik Szabir edytował ten post 08 luty 2011 - 13:46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasz Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ś n i e e e e e e e e g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 -------------------------------------------------------------------------- z ostatniej chwili: Wszystkie dopłaty dotarły dziękuję. Niestety w międzyczasie, zanim się skompletował ap. Metaal, Violek, SławekW, Event , organizator zdążył podnieść cenę o 39 zł. Założyłem za ten wymieniony ap. za Was i będę wdzięczny jak przelejecie.. aktualna lista: 1 Szabir - Katowice =8"Zuzobus 2 Ordak - Warszawa = 9"Ordakowóz 3 Bogdan100 - Olsztyn =9"Ordakowóz 4 Napoleon - Lublin =9Zuzobus 5 Napoleonowa - Lublin -8"Zuzobus 6 Millagros - Z Bajki = 9"ordakowóz 1 Zuzayy- Lublin =8"Zuzobus 2 Tymoka - Lublin =8"Zuzobus 3 Siostra Natasza - Lublin= 8"Zuzobus 4 Skandal - Warszawa =9"Ordakowóz 5 Nieprawda - Warszawa = 9"Ordakowóz 6 Ilusfilus - Kraków = 4"metalowóz 1 Darek C - Lublin = 8"Zuzobus 2 Lila C = Lublin = 8"Zuzobus 3 Jarosław Z - Lublin = brak informacji 4 Adam K. Warszawa = brak informacji 5 Agnieszka - Milanówek = 9" Ordakowóz brak 10 zł 6 Piotr K - Milanówek =9"Ordakowózbrak 10 zł 1 Sese - Wrocław = 3"sesolot 2 Heski - Wrocław = 3"sesolot 3 Wueres - Wrocław = 3"sesolot 4 faf500 - Skawina- 4 Zecharowóz 5 Zechar - Opole - 4" Zecharowóz 6 AndyCrx - Brzozów = 4'Zecharowóz 1 crazy74 - Gdynia = 4 crejzobus 2 Crazy74/2- Gdynia= 4" crejzobus 3 Scatman_wawa - Warszawa = 4"crejozbus 4 Tomassino - Warszawa= 4 crejzobus 5 N086 - Kostomłoty = 4"metalowóz 6 N0886/2 - kostomłoty = 4" metalowóz 1 Goja - Lębork -4" gojobus 2 radz!o-3city = 4"gojobus 3. Bodecznosc - Gdańsk = 4"Gojobus 4. Piem - Gdańsk = 4"gojobus 1 Dzierżb - Warszawa = brak informacji 2 Kitunia = Warszawa = brak informacji 3 bet- Kielce = 4"kitowóz 4 gintor - Białystok = 4"kitowóz 1. Porter - Gdynia = porterowóz 2. Porterowa - Gdynia = porterowóz 3. Niebieski Krzyś- Gdynia = porterowóz 4. WOLNE - kontakt z Poterem 1. Piotr A.- Gdynia = porterowóz 2. Gosia A -.Gdynia = porterowóz 3. Ewa A. - Gdynia = porterowóz 4. BBasia- Warszawa - porterowóz 1 Metaal - Lublin =4"Metalobus 1 Violek - Wrocław - 4" Zecharobus 2. SławekW - Warszawa = samolot 3. Event - Warszawa - 9" Ordakowóz 1 daro109f - Warszawa = 5" Darowóz 2 daro109f/2 Warszawa = 5" Darowóz 3 daro109f/3 Warszawa = 5" Darowóz 4 daro109/4 Warszawa = 5" Darowóz 54 osoby ------------------------- wolne ap. zostały już tylko 8-mki ----------------------------------- potencjalnie zainteresowani: izabellla coralgol x 2 --------------------------- transport: brak inf. o wolnych miejscach Użytkownik Szabir edytował ten post 08 luty 2011 - 19:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Rozważa ktoś pomysł oznakowania w jakiś sposób wszystkich uczestników wyjazdu? wiem że taka propozycja padła na ostatnim wypadzie (Podróż za jeden uśmiech i ....) tylko nie wiem czy pomysł został w pełni zrealizowany? może jakieś naklejki na kask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Rozważa ktoś pomysł oznakowania w jakiś sposób wszystkich uczestników wyjazdu? wiem że taka propozycja padła na ostatnim wypadzie (Podróż za jeden uśmiech i ....) tylko nie wiem czy pomysł został w pełni zrealizowany? może jakieś naklejki na kask? Proponuję naszywki lub naklejki na kask z logo SkiForum?? ) jeśli w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 A tak na marginesie jak już jest nas tak trochę więcej może rozważylibyśmy wspólny ..... Przygotój choreografię, pomyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Proponuję naszywki lub naklejki na kask z logo SkiForum?? ) jeśli w ogóle Takie naszywki lub naklejki SF przydadzą się na następne wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja z Porterem i Niebieski właśnie chodzimy na kurs tańca, więc jak damy Wam pokaz, to padniecie............................ ze śmiechu. Tylko żeby to nie było poniżej takiego poziomu bo naprawdę padniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja z Porterem i Niebieski właśnie chodzimy na kurs tańca, więc jak damy Wam pokaz, to padniecie............................ ze śmiechu. Chętnie padam ze śmiechu, więc czekam na pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 A po nartach będziemy ćwiczyć tak: . A jeśli chodzi o oznaczenie na stoku ,to było mnóstwo propozycji i . . . .cisza. Kiedyś proponowałam ,aby nasze auta !!były oznaczone/np wstążeczki na antenach/-cisza.Był pomysł odblaskowej taśmy na kijach-ale były "trudności" z zakupem taśmy. W Austrii podglądnęliśmy opaski na ramiona-odblaskowe ,mogą być z logo forum/ale to chyba administratorom powinno zależeć na bezpłatnej reklamie!?/ i nickiem na forum .Opaska może być na rzep .Kto chce nosi ,kto nie chce . .. .nie nosi. Ale czy jest wśród nas krawcowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 -------------------------------------------------------------------------- z ostatniej chwili: Wszystkie dopłaty dotarły dziękuję. ------------------------- wolne ap. zostały już tylko 8-mki ----------------------------------- potencjalnie zainteresowani: izabellla coralgol x 2 --------------------------- transport: brak inf. o wolnych miejscach transport jest chętnych raczej brak ;/ a cena rośnie z dnia na dzień zainteresowanych zapraszam na prive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nie ma to jak po wieczorku zapoznawczym - daliśmy radę - damy radę! Ten kolega miał zdecydowanie gorszy wieczór od nas bo my wczesnym rankiem byliśmy na stoku:cool: Załączone miniatury Użytkownik Porter edytował ten post 09 luty 2011 - 01:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 transport jest chętnych raczej brak ;/ a cena rośnie z dnia na dzień Z cenami bywa różnie. My za drugi tydzień w Chamrousse po największym wyjeździe w historii skiforum płaciliśmy po 7 stówek od osoby. 3 dni przed rozpoczęciem terminu można było to mieć za 350 zł „Kto szybko płaci – 2 razy płaci”:cool: Jest jeszcze drugi hotel - don't panic:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Nie ma to jak po wieczorku zapoznawczym - damy radę:cool:: Hahahah ..nie no gość jest nie z tej planety :D musiał nieźle pomieszać po samym alkoholu nie sądzę żeby miał tak skoordynowane ruchy – ciekawe jak się czuł następnego dnia jeśli udało mu się zapamiętać cokolwiek z tego co robił :D:D Ja tam wolę techno Użytkownik Bogdan100 edytował ten post 09 luty 2011 - 00:58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Hahahah ... Widzę, że tym razem też będzie tanecznie - no i chyba fajne. Grunt to dobrze się bawić - "motylem jestem aa...":cool: Użytkownik Porter edytował ten post 09 luty 2011 - 01:12 literka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jakim motylem ..jakim motylem Wikingiem A mówiłem żeby mnie nie filmowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 ----------------------------------- potencjalnie zainteresowani: 1 izabellla 2 coralgol 3 coralgol/2 4 maitri 5 maitri/2 6 DaveC 7 8 --------------------------- transport: 2 miejsca u coralgola Użytkownik Szabir edytował ten post 09 luty 2011 - 14:31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 -------------------------------------------------------------------------- z ostatniej chwili: pojawiła się jedna 4-ka za 874+39 - kto pierwszy ten lepszy.. Niestety w międzyczasie, zanim się skompletował ap. Metaal, Violek, SławekW, Event , organizator zdążył podnieść cenę o 39 zł. Założyłem za ten wymieniony ap. za Was i będę wdzięczny jak przelejecie.. aktualna lista: 1 Szabir - Katowice =8"Zuzobus 2 Ordak - Warszawa = 9"Ordakowóz 3 Bogdan100 - Olsztyn =9"Ordakowóz 4 Napoleon - Lublin =9Zuzobus 5 Napoleonowa - Lublin -8"Zuzobus 6 Millagros - Z Bajki = 9"ordakowóz 1 Zuzayy- Lublin =8"Zuzobus 2 Tymoka - Lublin =8"Zuzobus 3 Siostra Natasza - Lublin= 8"Zuzobus 4 Skandal - Warszawa =9"Ordakowóz 5 Nieprawda - Warszawa = 9"Ordakowóz 6 Ilusfilus - Kraków = 4"metalowóz 1 Darek C - Lublin = 8"Zuzobus 2 Lila C = Lublin = 8"Zuzobus 3 Jarosław Z - Lublin = brak informacji 4 Adam K. Warszawa = brak informacji 5 Agnieszka - Milanówek = 9" Ordakowóz brak 10 zł 6 Piotr K - Milanówek =9"Ordakowózbrak 10 zł 1 Sese - Wrocław = 3"sesolot 2 Heski - Wrocław = 3"sesolot 3 Wueres - Wrocław = 3"sesolot 4 faf500 - Skawina- 4 Zecharowóz 5 Zechar - Opole - 4" Zecharowóz 6 AndyCrx - Brzozów = 4'Zecharowóz 1 crazy74 - Gdynia = 4 crejzobus 2 Crazy74/2- Gdynia= 4" crejzobus 3 Scatman_wawa - Warszawa = 4"crejozbus 4 Tomassino - Warszawa= 4 crejzobus 5 N086 - Kostomłoty = 4"metalowóz 6 N0886/2 - kostomłoty = 4" metalowóz 1 Goja - Lębork -4" gojobus 2 radz!o-3city = 4"gojobus 3. Bodecznosc - Gdańsk = 4"Gojobus 4. Piem - Gdańsk = 4"gojobus 1 Dzierżb - Warszawa = brak informacji 2 Kitunia = Warszawa = brak informacji 3 bet- Kielce = 4"kitowóz 4 gintor - Białystok = 4"kitowóz 1. Porter - Gdynia = porterowóz 2. Porterowa - Gdynia = porterowóz 3. Niebieski Krzyś- Gdynia = porterowóz 4. WOLNE - kontakt z Poterem 1. Piotr A.- Gdynia = porterowóz 2. Gosia A -.Gdynia = porterowóz 3. Ewa A. - Gdynia = porterowóz 4. BBasia- Warszawa - porterowóz 1 Metaal - Lublin =4"Metalobus 1 Violek - Wrocław - 4" Zecharobus 2. SławekW - Warszawa = samolot 3. Event - Warszawa - 9" Ordakowóz 1 daro109f - Warszawa = 5" Darowóz 2 daro109f/2 Warszawa = 5" Darowóz 3 daro109f/3 Warszawa = 5" Darowóz 4 daro109/4 Warszawa = 5" Darowóz 1 ross - Siemianowice = 5" Rosowóz 1 ross/2 - Siemianowice = 5" Rosowóz 1 ross/3 - Siemianowice = 5" Rosowóz 1 ross/4 - Siemianowice = 5" Rosowóz 58 osób ------------------------- wolne ap. zostały już tylko jedna 4-ka i 8-mki ----------------------------------- potencjalnie zainteresowani: 1 izabellla 2 coralgol 3 coralgol/2 4 maitri 5 maitri/2 6 DaveC 7 Tosia 8 fire Blade x 4 wiedźma --------------------------- transport: 2 miejsca u coralgola 3/4 miejsca u DaveC w kombi Użytkownik Szabir edytował ten post 10 luty 2011 - 12:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Pisz lub najlepiej jedź do Szabira - toż to Twój ziomal, który na bank znajdzie rozwiązanie. A Gdynia wcale nie jest tak daleko. W każde wakacje mamy zaszczyt gościć zacnych kuzynów z Gliwic, Chorzowa i czasem z Rudy:)Prawie Ziomalko Porterowej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Aha, no to powoli się szykuje "kameralny" wyjazd dozynkowy na narty . Dla mnie bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Szabir na razie nie pisze że 200 pęknie więc kameralny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi