Szabir Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Szabirku my z Hesią rezygnujemy ze snowtrexowego ubezpieczenia (dla mnie OC jest stanowczo za niskie, a dla Hesi niewystarczająca wysokość KL ) Ubezpieczymy się w tym tygodniu w Allianzie i prześlemy skan polisy. Rozumiem, że w takim wypadku jesteśmy zwolnieni z dopłaty. najprawdopodobniej tak, skana polisy która obejmuje ten okres przeslicie na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Szabir ... na pewno tak jest - przechodziłem przez to powodzonka jarek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Szabirku my z Hesią rezygnujemy ze snowtrexowego ubezpieczenia (dla mnie OC jest stanowczo za niskie, a dla Hesi niewystarczająca wysokość KL ) Ubezpieczymy się w tym tygodniu w Allianzie i prześlemy skan polisy. Rozumiem, że w takim wypadku jesteśmy zwolnieni z dopłaty. A podobno mieliśmy się zwracać "Szanowny Panie Piotrze"... P.S. Ja też się ubezpieczę we własnym zakresie. Pozdrawiam, J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Właśnie kliknąłem sobie dwie 4 czyli dołączyliśmy do zacnego grona dożynkowych narciarzy. Jakie i ile porterowozów pojedzie okaże się niebawem - napiszę:cool: Cześć Gdyński Kabanosie! Ty jeszcze pewnie się w chacie po powrocie nie zalogowałeś na dobre, a już bukujesz wyjazd w marcu... Podziwiam, zazdroszczę, składam wyrazy uznania...! ...a ja się martwie, że już 5 dni tegorocznego marnego 26 dniowego urlopy wykorzystałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 O widzę, że jestem juz w kolejnym apartamencie Jak tak dalej pójdzie będę spał na basenie, w saunie lub w barze czy to jest ukaranie za brak jednomyślności z Zarządem wyjazdu zostało 1 miejsce w Zafirze 1. Zechar Opole = 4"Zecharowóz 2. AndyCRX = 4"Zecharowóz 3. faf500 = 4"Zecharowóz 4. Użytkownik zechar edytował ten post 26 styczeń 2011 - 10:03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 1. Piotr A.- Gdynia = porterowóz 2. Gosia A -.Gdynia = porterowóz 3. Ewa A. - Gdynia = porterowóz 4. BBAsia - Warszawa = porterowóz W zastępstwie wodza dodałem jedną ważną osobistość:cool: Użytkownik Porter edytował ten post 30 styczeń 2011 - 02:43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie do osób, które już były na takich zorganizowanych tą drogą wyjazdach. Czy ten wyjazd będzie na 100%? Bo zamierzam kupić nowy sprzęt, a jeśli nie wypali to: 1. Zakupu dokonalabym za rok 2. Zapłakałabym się na śmierć Mogę już czuć, że jeżdzę na nartach w Valmeinier?? pozdrawiam Kochanieńki, na tym forum nie ma lipy a nasz Szabir to super gość,możesz już pakować walizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Nie słyszałem żeby którykolwiek był odwołany mogą najwyżej nastąpić roszady w składzie przecież każdy z nas płaci zaliczkę, a na sporo przed wyjazdem całość. Najlepszy sposób na przekonanie się to poczytanie działu – Relacje z wyjazdów. „Ojciec Dyrektor" już sporo tego zorganizował „firma” jest pewniejsza niż nie jedno biuro podróży. :D P.S. Qaz aż zmienił Ci płeć z wrażenia, a to jest jeden z uczestników poprzedniego wyjazdu – pewnie dlatego :D:D Użytkownik Bogdan100 edytował ten post 30 styczeń 2011 - 11:52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 I mamy+2 osoby, które dzisaj kliknęły w snowtrex-owe rezerwacje. Gdynia i 3-miasto rośnie w siłę. Właśnie dołączyły do naszej ekipy dwie nowe, godne zufania, osoby. Marioka i Artur. Mam nadzieję, że za przykładem "Niebieskiego Krzysia" szybko zrobią sobia forumowe nick-i i się zadomowią. Gdynia ma nowych i wolne miejsca w ich aucie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 I mamy+2 osoby, które dzisaj kliknęły w snowtrex-owe rezerwacje. Gdynia i 3-miasto rośnie w siłę. Właśnie dołączyły do naszej ekipy dwie nowe, godne zufania, osoby. Marioka i Artur. Mam nadzieję, że za przykładem "Niebieskiego Krzysia" szybko zrobią sobia forumowe nick-i i się zadomowią. Gdynia ma nowych i wolne miejsca w ich aucie:cool: Welcome Home, własnie przyjechałem z Nassfweld. pytają mnie kolejne osoby o miejsca więc Porterku daj aktualne info o składzie ap. Portrmanów może się kogoś dopisze w wolne miejsca bo np. Violek pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Welcome Home, własnie przyjechałem z Nassfweld. pytają mnie kolejne osoby o miejsca więc Porterku daj aktualne info o składzie ap. Portrmanów może się kogoś dopisze w wolne miejsca bo np. Violek pytała Moje 2 apartamenty będą kompletne, porterowóz też - tym razem Krzyśkowa 8 VITO. Artur i Mariolka zrobili sobie rezerwację ale chyba trzeba poczekać na przelew - wtedy wszystko będzie na 100% wiadomo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 zostało 1 miejsce w Zafirze 1. Zechar Opole = 4"Zecharowóz 2. AndyCRX = 4"Zecharowóz 3. faf500 = 4"Zecharowóz 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 pogrubioną czcionką wyróżniono osoby które dokonały zapłaty ) 1 Szabir - Katowice =8"Zuzobus 2 Ordak - Warsawa = 9"Ordakowóz 3 Bogdan100 - Olsztyn =9"Ordakowóz 4 Napoleon - Lublin =9Zuzobus 5 Napoleonowa - Lublin -8"Zuzobus 6 Millagros - Z Bajki 1 Zuzayy- Lublin =8"Zuzobus 2 Tymoka - Lublin =8"Zuzobus 3 Siostra Natasza - Lublin= 8"Zuzobus 4 Skandal - Warszawa =9"Ordakowóz 5 Nieprawda - Warszawa = 9"Ordakowóz 6 Ilusfilus - Kraków =9"Ordakowóz 1 Darek C. - Lublin = 8"Zuzobus 2 Lila C = Lublin = 8"Zuzobus 3 Jarosław Z. - Lublin = brak informacji 4 Zechar -Opole = 4"Zecharowóz ? 5 Adam K. Warszawa = brak informacji 6 AndyCrx - Brzozów = 4'Zecharowóz ? 1 faf500 - Skawina- 4 Zecharowóz ? 2 Sese - Wrocław = 3"sesolot 3 Heski - Wrocław = 3"sesolot 4 Wueres - Wrocław = 3"sesolot 5 N086 - Kostomłoty = 9"Ordakowóz 6 N0886/2 - kostomłoty =9"Ordakowóz 1 crazy74 - Gdynia = 4 crejzobus 2 Crazy74/2 - Gdynia= 4" crejzobus 3 Scatman_wawa - Warszawa = 4"crejozbus 4 Tomassino - Warszawa= 4 crejzobus 5 Agnieszka M - Milanówek = 9" Ordakowóz 6 Piotr K - Milanówek =9"Ordakowóz 1 Goja - Lębork -4" gojobus 2 radz!o -3city = 4"gojobus 3.Bodecznosc - Gdańsk = 4"Gojobus 4.Piem - Gdańsk = 4"gojobus 1 Dzierżb - Warszawa =4 kitowóz 2 Kitunia = Warszawa = 4"4kitowóz 3 bet- Kielce = 4"kitowóz 4 gintor - Białystok = 4"kitowóz 1. Porter - Gdynia = porterowóz 2. Porterowa - Gdynia = porterowóz 3. Niebieski Krzyś- Gdynia = porterowóz 4. 1. Piotr A.- Gdynia = porterowóz 2. Gosia A -.Gdynia = porterowóz 3. Ewa A. - Gdynia = porterowóz 4. BBasia- Warszawa - porterowóz 1 Violek - Wrocław 2. SławeW - Warszawa = samolot 3. 4 dopłaty do 100% należy wnieść najpóźniej do 10 lutego ! ap. 6 - osob. 370 zł/os ap. 4 - osob. 621 zł/os* niestety snowtrex podnósł cenę w ap. 4 os o 42 zł, dlatego tyle będzie więcej dopłaty, myślę że jest to do przeżycia.. -------------------- *sese i hesski po 39 zł Użytkownik Szabir edytował ten post 31 styczeń 2011 - 22:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Uwaga, nie na 10-go a na 5 lutego został wyznaczony przez organizatora termin dopłaty do 100%. Wobec powyższego, proszę wszystkich o wywiązanie się z płatności w/w terminie (a jeśli jest to możliwe to i troszkę wcześniej..) Za zrozumienie serdecznie dziękuję. ------------------------------ dopłaty z ubezpieczeniem: ap. 6 - osob. 370 zł/os ap. 4 - osob. 621 zł/os Użytkownik Szabir edytował ten post 01 luty 2011 - 19:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Tak jest szefie!!!!!!! Ale widzę ,że w czasie nieobecności Szanownego Kolegi sypnęło słodkościami na jego temat . Ale ostrzegam was to jest Lodowy /od słowa lód/ Potwór-jak mu nie postawicie loda ,za fatygę organizacji ,to robi się smutny!:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 SZEFUŃCIU !!!! Mówisz i masz - dopłaty za 2 osoby ZROBIONE !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 I ode mnie kaska poleciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Wysłane!!!!!!!! już wczoraj wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 --------------------------------------------------------------------------- z ostatniej chwili: dopłaty do 100% należy wnieść najpóźniej do 5 lutego ! ap. 6 - osob. 370 zł/os ap. 4 - osob. 621 zł/os -------------------------------------------------------------------------- (pogrubioną czcionką wyróżniono osoby które dokonały zapłaty w 100% ) 1 Szabir - Katowice =8"Zuzobus 2 Ordak - Warszawa = 9"Ordakowóz 3 Bogdan100 - Olsztyn =9"Ordakowóz 4 Napoleon - Lublin =9Zuzobus 5 Napoleonowa - Lublin -8"Zuzobus 6 Millagros - Z Bajki 1 Zuzayy- Lublin =8"Zuzobus 2 Tymoka - Lublin =8"Zuzobus 3 Siostra Natasza - Lublin= 8"Zuzobus 4 Skandal - Warszawa =9"Ordakowóz 5 Nieprawda - Warszawa = 9"Ordakowóz 6 Ilusfilus - Kraków =9"Ordakowóz 1 Darek C - Lublin = 8"Zuzobus 2 Lila C = Lublin = 8"Zuzobus 3 Jarosław Z - Lublin = brak informacji 4 Zechar -Opole = 4"Zecharowóz 5 Adam K. Warszawa = brak informacji 6 AndyCrx - Brzozów = 4'Zecharowóz 1 faf500 - Skawina- 4 Zecharowóz 2 Sese - Wrocław = 3"sesolot 3 Heski - Wrocław = 3"sesolot 4 Wueres - Wrocław = 3"sesolot 5 N086 - Kostomłoty = 9"Ordakowóz 6 N0886/2 - kostomłoty =9"Ordakowóz 1 crazy74 - Gdynia = 4 crejzobus 2 Crazy74/2- Gdynia= 4" crejzobus 3 Scatman_wawa - Warszawa = 4"crejozbus 4 Tomassino - Warszawa= 4 crejzobus 5 Agnieszka - Milanówek = 9" Ordakowóz 6 Piotr K - Milanówek =9"Ordakowóz 1 Goja - Lębork -4" gojobus 2 radz!o-3city = 4"gojobus 3. Bodecznosc - Gdańsk = 4"Gojobus 4. Piem - Gdańsk = 4"gojobus 1 Dzierżb - Warszawa =4 kitowóz 2 Kitunia = Warszawa = 4"4kitowóz 3 bet- Kielce = 4"kitowóz 4 gintor - Białystok = 4"kitowóz 1. Porter - Gdynia = porterowóz 2. Porterowa - Gdynia = porterowóz 3. Niebieski Krzyś- Gdynia = porterowóz 4. 1. Piotr A.- Gdynia = porterowóz 2. Gosia A -.Gdynia = porterowóz 3. Ewa A. - Gdynia = porterowóz 4. BBasia- Warszawa - porterowóz 1. Ross - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) 2. PrzyszłaPaniRoss - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) 3. Kuzyn - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) 4. Pablo - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) 1 Violek - Wrocław - 4" Zecharobus ? 2. SławekW - Warszawa = samolot 3. Event - Warszawa - szuka transportu 4 WOLNE 50 osób --------------------------- transport: zostało 1 miejsce w Zafirze 1. Zechar Opole = 4"Zecharowóz 2. AndyCRX = 4"Zecharowóz 3. faf500 = 4"Zecharowóz 4. -------------------- *sese i hesski po 39 zł Użytkownik Szabir edytował ten post 02 luty 2011 - 21:40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ross Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam Was. Dopisuję się na wyjazd. Potwierdzę w piątek (kwestia podpisania urlopów) wpisem na forum, mailem do Organizatora i potwierdzeniem wpłaty;-) Skład ode mnie: 1. Ross - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) 2. PrzyszłaPaniRoss - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) 3. Kuzyn - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) 4. Pablo - Katowice = 4" Rossowóz (otwarci na przygarnięcie do większego pojazdu) Poza mną reszta nie jest zarejestrowana na forum. Dojazd raczej własny chyba że urodzi się jakiś bus który nas wszystkich zabierze z Katowic. Użytkownik Ross edytował ten post 02 luty 2011 - 20:53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jak przelew dotrze i ja będę wpisany ciemnym druczkiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 I mamy+2 osoby, które dzisaj kliknęły w snowtrex-owe rezerwacjeNo i nie mamy tych gołąbków:( Mariolka przestraszyła się, że sobie nie przypomni narciarstwa a Artur bez niej ... Nie wiem czy snowtrex już odpuścił ich rezerwację ale na stronie, o dziwo, pojawiły się turnusy od 17 marca:confused: BBasia potwierdziła wyjazd i niebawem zapłaci. Może też okazać się, że będzie wolne miejsce w naszej 4 i aucie. Jak się tylko wyklaruje to napiszę. 3-City mam nadzieję, że tym razem dzięki zdecydowanie mniejszej ilości uczestników będzie się nam łatwiej zintegrować:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jakby była taka opcja, to też byłbym chętny na 2 miejsca. Transportu nie mam, ale mogę zaoferować 400l boxa . Pozdrawiam gadaj z Daro109f, oni ( 5 osó + izabelllle + Ty = się obłożenie 2 ap 4 -osobowych. Zgadajcie się szybko z rana bo jutro trzeba klepać reserve. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 zasobność portfela: średnie strefy stanów niskich. Dobrze, że to nie problemy finansowo-seksualne >> otwierasz portfel, a tam ch** (admin, nie edytuj, pls) Widać, że jajcarz z Ciebie - nie marudz tylko się zapisuj Odmłodniejesz Pzdr M. Użytkownik Maarcel edytował ten post 04 luty 2011 - 07:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Marcel a co to się narobiło że Ty nie jedziesz ?? Nie ma chetnego co by Cię to auta zabrał ze strachu przed katastrofą?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi