wueres Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Robert, a może po prostu wrzuć te filmy na youtube'a? Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko, a można tam wpakować nawet do 2GB - "najcięższy" z Twojej kamery ma niecałe 2GB, więc nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (...) w razie co Jarku - będziesz mnie potem bronił Jak tu mówić o naruszeniu prawa do wizerunku, skoro nikogo nie można rozpoznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 To i moje kilka fotek Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Jestem z siebie bardzo zadowolony! Od pewnego czasu pracuję nad niewidzialnością i ewidentnie mi się udaje! Jak do tej pory żaden obiektyw mnie nie pokonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ta wygięta w omegę to moja córa nie chwaląc się A to kilka kolejnych fotek Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Sławku myślę, że ktoś Cię uwiecznił - jeśli zdradzisz swoją fizjonomię , to na pewno Cię zidentyfikujemy Powiem tak: nie szukam sławy, błysku fleszy i czerwonych dywanów... Au contraire! A fizjonomia od środowego popołudnia była dość charakterystyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ale ja naprawdę staram się unikać zdjęć. W poprzednim życiu byłem Afrykaninem i wierzyłem, że zdjęcia kradną duszę!! A tak serio, to jeździłem bez kasku, w okularach, w czarnym ogólnie anturażu, a buty mam 28:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kask i gogle ...przezroczyste. Chciałoby się rzec... niewidzialne Nowa marka? Rynkowy debiut już w następnym sezonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Sławek, a jednak gdzieś się znalazłeś Fotka z aparatu Scatmana. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No fakt, chwila dekoncentracji:) Wrrrrrrr http://wycieczki.wp....d=18&id=1648497 A ja musze do Bu-da-kur-wa-pesz-tu!! Rzucam tę pracę w cholerę! Użytkownik qaz edytował ten post 02 kwiecień 2011 - 14:50 edytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Wrrrrrrr http://wycieczki.wp....d=18&id=1648497 A ja musze do Bu-da-kur-wa-pesz-tu!! Rzucam tę pracę w cholerę! Sławol nie narzekaj! Last Year chyba we wrześniu byłem z Turbinką 4 dni w Budapeszcie - zajefajne miasto! Chętnie bym jechał nawet dziś a ty płaczesz jak baba,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Eee... po upałach, na koniec wyjazdu już był lekki pogrom śniegu na trasach. Teraz to już tam jest wiosna na całego. Nie masz czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Sławol nie narzekaj! Last Year chyba we wrześniu byłem z Turbinką 4 dni w Budapeszcie - zajefajne miasto! Chętnie bym jechał nawet dziś a ty płaczesz jak baba,..... Tak, ale ja tam co chwilę latam w tym półroczu, narty wolę i nie ma to tamto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 ...w sino - fioletowej szacie graficznej z barwinków uzyskanych w sposób tylko naturalny. Tia...mieliśmy tego przedsmak pamiętnego 23-go;) Z tego co pamiętam, na stoku było ze dwóch przynajmniej narciarzy w podobnej szacie graficznej Może warto to opatentować?, to w zasadzie pewien styl i nawet rzekłbym wskazanie kierunku w jakim wszyscy powinni podążać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Z tego co pamiętam, na stoku było ze dwóch przynajmniej narciarzy w podobnej szacie graficznej Może warto to opatentować?, to w zasadzie pewien styl i nawet rzekłbym wskazanie kierunku w jakim wszyscy powinni podążać Masz na myśli kierunek w dół stoku i styczną linię skrętów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 W tym roku Tour de France dwa razy będzie przejeżdżał przez słynną Col du Galibier, przełęcz leżącą ponad Valloire. Można będzie popatrzeć na znajome górki. Jeden etap częściowo będzie przebiegać tym samym podjazdem do Valloire/Valmeinier, którym katowaliśmy niedawno silniki bryczek Ponadto ten sam etap (19) zaliczy również inne znane miejscowości jak Alpe d'Huez, czy La Grave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witaj Piotruś - a gdzie w tym roku planujesz "dożynać" narciarską brać ? Niestety Apio i ja nie bedziemy mogli wyjechać, ale na pewno duchem będziemy z Wami i na sucho "kopytkować" czytając o przygotowaniach a później przy relacjach i fotach wypłakiwać oczy pozdrowionka dla Wszystkich SkiFanów mówisz masz http://www.skiforum....8765#post428765 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 mówisz masz http://www.skiforum....8765#post428765 Mmmm, to nie dożynki, to wisienka na torcie, cocktail cherry z drinka, lukier na pączku i takie tam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi