Szabir Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 6 dni totalnej lampy bez jednej chmurki !78 sympatycznych i pozytywnie zakręconych uczestników1 wypad do Val Thorens1 wypad do 3 dolin na rajd 90 km na nartachparę tylko drobnych obrażeń co jeszcze dodać ? Dziękuję Wam wszystkim !!,. i do zobaczenia niebawem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witamy Załoga metaalwozu i darowozu pod Wrocławiem. Ordakowoz 300km za nami. Polska przywitała nas chłodno lekkim śniegiem z deszczem. Ale na duszy gorąco bo bo bo było super ciepło Jak tak wyglądają dożynki to mogę się dożynac jak najczęściej. Dzięki wszystkim. Narka. Postrufka i bezpiecznie do domku Użytkownik metaal edytował ten post 26 marzec 2011 - 21:49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 My (tj. HesSki, Sese i Wucośtam ) już również we Wrocławiu! Dla Szabira (a właściwie Szanownego Pana Piotra ) ponownie chapeau bas! I równie wielkie dzięki dla całej ekipy - za wszystko! Do następnego! WuCośTam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam Wow .Co to za wydarzenie pechowe was dopadło? I gdzie? Postrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 No:))) W domu ok 5 nad ranem. Było super!!!!!!!!!!!!!! 1. nos spalony ze dwa razy 2. nagrane kamerą zjazdy celem modyfikacji stylu 3. zdjęcia 10 klatek na sekundę w super wygięciach 4. oko podbite:) po spotkaniu trzeciego stopnia )) 5. zaliczone Val Thorens:)) w 10% no może w naciąganym 33,3% 6. apetyt na kolejny wypad:) Dziękuję wszystkim za super towarzystwo )) To mówiłem Ja żółte spodnie Użytkownik daro109f edytował ten post 27 marzec 2011 - 17:22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n086 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam, wyspany siadam i dziękuję wszystkim za super przyjęcie nas (żonki i mnie) do Waszego grona, atmosfera i imprezy wyśmenite. Do domciu dotarliśmy ok. 22.15 Metaalowóz sprawił się doskonale. Warunki na nartkach wymarzone, szczególnie Val Torens zajefajne. Teraz nartki do serwisu i czekamy na następne Dożynki. Pozdrawiam Wszystkich jesteście zarąbiści. Michał i Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymoka Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Lublin zmęczony ,ale melduje się w domku. Droga bez nieprzewidzianych przygód. Przywitało nas słońce!!! Użytkownik Tymoka edytował ten post 27 marzec 2011 - 09:54 literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Dzięki wszystkim za wspólny czas, szczególnie współspaczom z apartamentu. Violę dostarczyliśmy do Wrocka wczoraj o 22.oo - odebrano ją całą i zdrową na Orlenie. Ja dotarłem do domku w Opolu na 23.oo. A AndiCRX i Maciek ruszyli dalej w drogę. Opalenizna z twarzy jeszcze mi nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBAsia Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Wyjechalismy popoludniem 14:30 z Valloire; gdzie kilku nienasyconych narciarzy szlifowalo jeszcze swoje umiejetnosci i uwieczniali szusy i fikoly na stoku- ale tym moze sami sie pochwala... zwlaszcza Dawid... Wojtek i Adam "quentobusem" dowiezli nas wszystkich szybko i bezpiecznie do domów... DZIEKI.... oraz PODZIEKOWANIA dla WSZYSTKICH WSPÓŁUCZESTNIKOW DOŻYNEK... dla PORTEROW, Niebieskiego Krzysia, Cezarego, Mietka, Łukasza z deska, Krzysia (nadal nie wiem czy starszego), SlawkaW, Violi, Ewy, Jacka-Metaala, Adniego66, Darka.........itd ..... po prostu wszystkich z którymi spedzalam ten wspanialy tydzien na nartach w pieknej scenerii Alp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ja wróciłem o 1 do mojej bazy pod Krakowem, lekko już nietomny. Łącznie 17 godzin jazdy brutto z przesiadkami, więc całkiem nieźle poszło. Pozdrowienia dla wszystkich mniej i bardziej patologicznych Tym razem również kilka osób próbowało rywalizować ze mną w kategorii (o/s)palenizny... zwycięzcę chyba większość widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Hej, Nasza załoga dotarła do Poznania o 6ej starego czasu z czysto prozaicznego powodu chrzczenia paliwa w Niemczech :confused: :eek: Bartek i Łukasz pognali dalej na północ szykować lokale na sezon w Mielnie (będzie gdzie się bawić w przerwie pomiędzy sezonami) Dzięki wszystkim, których poznałem na wyjeździe i tym których nie zdążyłem również Szabir - Tobie szczególnie very bardzo thx Do następnego razu zdruff [email protected], colargol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ordakowóz dotarł szczęśliwie do Wawy dziś na 9 rano. Troszkę zmęczona, troszkę poparzona...ale jakże szczęśliwa:D chciałam Wam Wszystkim serdecznie podziękować za bardzo życzliwą atmosferę oraz za wspólnie spędzone pięknie i wesoło chwile na stoku, tudzież poza;) Szabir, masz nieprzeciętny talent do zjednywania sobie ludzi, przy których można czuć się bezpiecznie, choćby: * Bobbuilder-a który, w dość trudnym (dla mnie) momencie pod koniec pierwszego dnia załatwił zjazd na skuterze; * Metaala, dzięki którego stałej czujności i obecności udało się nie raz przebrnąć wspólnie przez co bardziej zmuldowane i strome fragmenty tras; * Miecia - który ochoczo i z zaangażowaniem służył fachowymi instruktorskimi lekcjami na stoku ... ech...dużo by tego wymieniać. Pozdrawiam serdecznie i do mam nadzieję, następnego! Wdzięczna koleżanka Ewa HM ):) a ja zawsze byłem z wami myślami Już w domku. W skrócie: w skali 1 do 10 wyjazd oceniam na mocne 12... Banan nie schodzi mi ze spalonej słońcem twarzy, za to limo spod oka schodzi błyskawicznie! Wracajcie bezpiecznie i szybko, bo już za Wami tęsknie!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Sławek PS. Tym razem nie zgubili mi bagażu:) Powiem, że nawet na 13 nawet ze środą gdzie nastąpiło bliskie spotkanie trzeciego stopnia:) Użytkownik qaz edytował ten post 28 marzec 2011 - 16:29 edytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 A ja już wyspana Podróż zajęła nam bagatela 24 godz. ale na szczęście bez niespodzianek MARCEL !!!! chyba uwierzę, że złe moce, to twoja zasługa :D Dzięki wszystkim za super zabawę (na stoku i poza nim) Do miłego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JULA Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 EEEEEEEEEEEE,taaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Tylko tak piszecie!! A tak naprawdę to było, jak to zwykle na Szabirowych wyjazdach, nudno, cicho, bezalkoholowo, z brzydką pogodą, itd., a juz towarzysko to zupełna klapa!!!!!!!! No, ulżyłam sobie a myślałam , że nie jestem zazdrosna Człowiek poczyta relacje i poniedziałek w robocie nie jest "szewski" jak to się zwykło mówić, tylko........... , że nie uzyję brzydkiego słowa!! Z wyrazami zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Kolejny bardzo udany wyjazd ze Skiforum. Pogoda wymarzona 6 dni lampy co bardzo dokładnie widzę patrząc w lustro na swoją twarz opalona w stylu „panda”, pomimo wszelakich kremów z noska skórka schodzi jak u węża pociesza mnie jednak myśl, że tak ma pewnie z 70% ekipy.:D Wspaniałe towarzystwo do śmigania po pięknych francuskich trasach (szczególnie Val Thorens) jak i do zabawy po nartach. Szczególne podziękowania za bezproblemowy dojazd i powrót dla Szejka Ordaka oraz dla Scatmana za teoretyczne i praktyczne wprowadzenie w tajniki profesjonalnego serwisu nart – pięęęękkkkknie się śmigało. Przypuszczalnie będzie masa zdjęć ze stoków bo krajobrazy powalały więc ja dla odmiany wkleję widoki wieczorne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 No to i ja w końcu podziękuję całej ekipie za ten "przenudny", przepełniony brzydką pogodą i samymi klęskami wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawekW Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Może picassa, albo jakiś ftp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro109f Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Nasza Drużyna Pierścienia :0 Załączone miniatury Użytkownik daro109f edytował ten post 28 marzec 2011 - 21:09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Co do fotek, to mógłbyś je spakować w jeden plik (archiwum RAR lub ZIP) i następnie wrzucić na któryś z darmowych serwerów plików. Co do filmów, to przydałoby się je najpierw nieco skompresować, bo ten co mi przesłałeś, bez wyraźnej straty jakości mógłby 3 razy mniej zajmować Jak coś, to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 parę fotek z wyjazdu Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasz Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Szabir, nie planujesz już czegoś na listopad np.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Hmm... niby fotki piękne... ale zawsze jest to "coś" co mi sie bardzo nie podoba;( W ogółe nie czuć tu zimy:( za mało mrozu, śniegu, zimowego krajobrazu... a Turbo to lubi, Turbo woli zmarznąć na kość niż się spocić ...ale samego wyjazdu jak to zawistnemu polakowi przystoi - oczywiście zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasz Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Turbo, Ty to malkontent jesteś.. Lepiej jeszcze raz potwierdź, że zazdrościsz (tak, jak to napisałeś wyżej.. ) Ja na tych fotkach i śnieg i zimowy krajobraz widzę.. Mrozu może mniej, ale co tam.. I też Wam zazdroszczę, jak to Polak Polakowi.. Użytkownik michasz edytował ten post 31 marzec 2011 - 10:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Turbo, Ty to malkontent jesteś.. Lepiej jeszcze raz potwierdź, że zazdrościsz (tak, jak to napisałeś wyżej.. ) Ja na tych fotkach i śnieg i zimowy krajobraz widzę.. Mrozu może mniej, ale co tam.. I też Wam zazdroszczę, jak to Polak Polakowi.. Pewnie, że malkont...coś tam! Zgodnie z maksymą: Lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż negatywnie rozczarować ...więc Turbo juz z natury od rana jest wk...ony, rozczarowany i rozgoryczony i wszystko mu nie pasi... a dzięki temu, jak coś wyjdzie to banan występuje na paskudne oblicze TDM z powodu "pozytywnego zaskoczenia":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Pewnie, że malkont...coś tam! Zgodnie z maksymą: Lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż negatywnie rozczarować ...więc Turbo juz z natury od rana jest wk...ony, rozczarowany i rozgoryczony i wszystko mu nie pasi... a dzięki temu, jak coś wyjdzie to banan występuje na paskudne oblicze TDM z powodu "pozytywnego zaskoczenia":) powiem Ci Turbo, ze to w sumie fajna metoda na dobry humor:)..wstać wkurzonym i złym.....a potem już może być tylko lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi