robertw Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Temat pośrednio związany z nartowaniem, więc umieściłem tu. Nie mogę nigdzie znaleźć terminów ferii zimowych na Słowacji i na Węgrzech. Wybieramy się na narty na Słowację i wolałbym ominąć szczyt sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Temat pośrednio związany z nartowaniem, więc umieściłem tu. Nie mogę nigdzie znaleźć terminów ferii zimowych na Słowacji i na Węgrzech. Wybieramy się na narty na Słowację i wolałbym ominąć szczyt sezonu. Z tego co się orientuję, to Słowackie ferie zaczynają się 05.02. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Marcin chyba się pomyliłeś, a ja przepraszam za gapiostwo Ten temat jest w Hyde Parku a link do ferii za kolegą z forum http://eacea.ec.euro...ndars/102EN.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Fakt pomyliłem się. Ale to w związku z tym że mój wyjazd wypada akurat w ich ferie i tylko mi się przestawiły weekendy rozpoczęcia Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi