Żółwik Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 http://www.onet.tv/k...l#m=7531159,c=8 Kilka filmików które pomogą początkującym oraz średnio-zaawansowanym jeźdźcom Aby obejrzeć następny film - klikamy PODOBNE i rozsunie nam się lista z kolejnymi odcinkami kursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Jazda proponowana przez pana O. jest dla wielu kontrowersyjna. W wielu przypadkach broniłem sposobu nauki, odniesien do żeglarstwa. Nie do konca jestem zgodny z preferowanym sposobem jazdy. Filmy wykonane na wysokim poziomie. Warto obejrzeć. Tym bardziej , ze mamy gotową sciągę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 http://www.onet.tv/k...l#m=7531159,c=8 Kilka filmików które pomogą początkującym oraz średnio-zaawansowanym jeźdźcom Aby obejrzeć następny film - klikamy PODOBNE i rozsunie nam się lista z kolejnymi odcinkami kursu nie dziwie sie, ze stoki roja sie od goryli.......................... za duzo tu fatalnej demonstracji, zeby cokolwiek wytknac - a juz ostatni fragment (jazda na tyczkach) doskonale tlumaczy, dlaczego POlakow nie ma w pucharze swiata......... sorry - dla mnie DNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ten Pan mówi bzdury, nie rozumie dlaczego narciarz skręca i myśli, że jak coś jest cięższe, to prędzej opada. Z pierwszych 2 lekcji wyciągnąłem wniosek, że żeby narty skręcały, to trzeba pochylić się do tyłu najlepiej w luźnych butach. Użytkownik Maciej S edytował ten post 17 styczeń 2011 - 18:34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 niko czy moglbys rozwinac mysl? jestem poczatkujacym narciarzem i rowniez sporo ogladalem Pana O. jestem ciekawy czy to kompletnie odmienny sposob nauczania czy moze "fikcja". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 "Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu" . Jest wszystko w najlepszym porządku. Poczatkującemu narciarzowi nie zaszkodzi. A ambitnego moze zaprowadzić w "slepą uliczkę" . Chodzi oczywiscie o jazdę na poziomie amator-zawodnik-narciarz poza trasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazekzg Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 To tylko reklama BRUGI !!!!! Dobrze się nazywa żeby lud oglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi