mike33 Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Hejka. Mam już dość jeżdżenia w bawełnianym badziewku pod kaskiem i przymierzam się do jakiejś lepszej kominiarki. Warto wyłożyć blisko stówkę za Under Armour? Jakie macie z tą firmą doświzdczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 A na serio potrzebujesz coś pod kask? Kupiłem razem z kaskiem 'coś ' firmowanego przez Rossignola za 30 zł, i użyłem raz (na próbe czy pasuje)... teraz siedzi na dnie jednej z kieszeni w kurtce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike33 Napisano 27 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Potrzebuję naprawdę. Widać jestem zmarzlak Zwłaszcza przy parszywej pogodzie (wiatr, mgła, deszcz ze śniegiem, marznący deszcz) dużo fajniej jest w kominiarce. Pod warunkiem, że nie wilgotnej A na serio potrzebujesz coś pod kask? Kupiłem razem z kaskiem 'coś ' firmowanego przez Rossignola za 30 zł, i użyłem raz (na próbe czy pasuje)... teraz siedzi na dnie jednej z kieszeni w kurtce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alen59 Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Kupiłem tacie Brubecka w matres sporcie- jest prawie genialna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magi67 Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Kominiarka UA.Kupiona miesiąc temu.Sprawdzona.Warta stówę w ciemno... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucasd Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Lepiej neoprenowa maske, reszta bedzie zamarzac (po chwilowym sciagnieciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 ja używam od kilku lat tej kominiarki z maską neoprenową, za jakieś 50 pln http://allegro.pl/ko...1380707522.html i w zupełności mnie to wystarcza, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi