alvaro99 Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Witam! Planuje coś kupić zeby chroniło przed wiatrem... Czy mógłby ktoś cos polecić? Może to być jakas kominiarka, chusta związana na stałe... taki osłaniacz na nos i usta... I zeby to się jakos prezentowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Są różne opcje: ja na ten to przykład mam osobno cienką kominiarkę (bez osłony policzków i nosa) i osobno polarową maskę na resztę. I ten zestaw, w połączeniu z kaskiem, sprawdzał mi się nawet przy hardcorowych -15 stopniowych śnieżycach. Można też nabyć jedną kominiarkę na całość. Po prostu idź do sklepu narciarskiego albo turystycznego, poprzymierzaj i wybierz to, co Ci najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro99 Napisano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Mógłbyś podać jakies linki z allegro? Nie wiem czy nie wezmę samej tej maski... nie jeżdżę w kasku i kominiarka trochę dziwnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 jeśli samą maske to neoprenową, bo jak chuchasz to paruje a jak mróz to robi się lód na zwykłej chuście czy jakiejś tam opasce. nie bedziesz mogła oddychac neopren nie zamarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek63 Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 tu masz link mają dobre wyroby za rozsądną kasę http://www.polandex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro99 Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Lubię tą firmę.. natomiast nie lubię ich cen. W takiej sytuacji szukam rozwiązania pośredniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EFCIA Napisano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 W tym roku kupiłam mężowi kominiarkę Brubeck. Fajna ale mnie za bardzo ściskała. Kupiłam sobie Kominiarkę Viking Thermolite Mask. Jest super i twarzowa:) i dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi