Blacov Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam. Bardzo mocno sie zastanawiam na tymi nartami. Stad moje pytanie, czy ktos mial z nimi do czynienia? Mam 183cm wzrostu i chce wziac 160-165cm, mysle ze to bylaby dlugosc w sam raz dla tego rodzaju narty. Chcialbym kupic nowe ze starej kolekcij 09/10- wiadomo ze wzgledu na nizsza cene, niemniej jednak zanim dokonam zakupu chetnie poczytalbym jakis opini uzytkownikow. Moze jakas alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blacov Napisano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dzieki za odpowiedz. Co do moich umiejetnosc napisalem w odpowiednim temacie co nieco. Jezdze od dawna, kiedys regularnie, raczej dobrze technicznie mialem przerwe 1 sezonowa kiedy nie jezdzilem prawie wcale do zeszlej zimy, w skali od 1-10 dalem sobie mocna 7 z racji, ze jezdzilem na kiepskim sprzecie, bez krawedzi, miekka narta, wiec na twardym bardziej walczylem, niz czerpalem radosc z jazdy. Dlatego wybor padl na slalomke, bo generalnie jezdze krotkim-srednim skretem, lubie powycinac sobie na rownym i twardym. Czarne i Czerwone trasy tez sa mile widziane. Co do dlugosci zawsze jezdzilem na krotkich nartach 160cm i wydawalo mi sie ze jest ok. Nie wykluczone ze skusze sie na 170cm z racji nizszej ceny, jednak nie jestem przekonany co do tej dlugosci. Użytkownik Blacov edytował ten post 16 grudzień 2010 - 13:38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aztek Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam Bardzo fajna narta. Mam i sobie chwale. Jeśli chodzi o porównanie z tegoroczną, to jest to praktycznie ta sama deska ze zmienioną szatą graficzną. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blacov Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jeszcze raz dzieki za odpowiedzi, wybor ostatecznie padl na tegoroczny model. Zastanawiam sie czy nie wymienic butow przy okazji, szczegolnie nigdy nie przywiazywalem wagi do nich, byleby wygodne byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi