PRAXA Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat tych butów Przeglądam katalogi i nigdzie nie mogę ich znależć .Cena jest przyzwoita w sklepach internetowych, parametry buta również .Co to jest za but? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 To but tzw. niekatalogowy, robiony na uzytek jakiejś sieci handlowej np. Go Sport, Intersport itp. Buty są tańsze bo wykonane z nieco gorszych materiałów i bywa że są to kopie z katalogów zeszłorocznych. Nie ma się czego obawiać, da się w nich jeżdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRAXA Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 To but tzw. niekatalogowy, robiony na uzytek jakiejś sieci handlowej np. Go Sport, Intersport itp. Buty są tańsze bo wykonane z nieco gorszych materiałów i bywa że są to kopie z katalogów zeszłorocznych. Nie ma się czego obawiać, da się w nich jeżdzić. Tak myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi