anuÅ›ka Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 W styczniu wybieram się na tydzień z dziećmi na Rusiński Wierch. Działa tam szkoła narciarska Ptak-Skiteam. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z instruktorami uczącymi dzieci z tej szkoły? Kogo możecie polecić, kogo odradzić? Będę miała "do wyszkolenia" dwójkę dzieci - już jeżdżącą 6-latkę oraz pełnego zapału 2,5-latka (z 2-godzinnym doświadczeniem narciarskim:D). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 loool :cool: ja rozumiem polecic ale odradzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anuÅ›ka Napisano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 loool :cool: ja rozumiem polecic ale odradzic ? A czemu nie? Jak ktoś ma kiepskie doświadczenia z jakimś instruktorem, to też chętnie o tym przeczytam. Choć oczywiście wolałabym, żebyście mi kogoś polecili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 kultura i takt wymaga zeby nie rzucac nazwiskami na publicznych forach wiec nie sadze ze sie dowiesz o tych zlych , zreszta zly to pojecie wzgledne jeden bedzie zadowolony z instr inny nie , ale to juz inny temat nie spamujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Konkretnych instruktorów Ci nie polecę, ale mogę powiedzieć, że byłam z Ptakiem na wyjeździe w zeszłym roku i jak najbardziej polecam. Wszyscy instruktorzy, których pamiętam byli naprawdę fajni i kompetentni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi