Jarda Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Sporo osób mnie ostatnio zaczepia z prośbą o znalezienie kontaktu z innymi fanami "białego" zainteresowanymi taką formą zimowej rekreacji na śniegu. Mamy u nas całkiem sensowne obszary blisko nas położonych Gór Opawskich oraz Jeseników, więc mój apel kieruję do ludzi, którzy już w tej materii cookolwiek działają i chcieliby sie podzielić njusami z nowymi, kolejnymi adeptami tego sportu. Uważam, że byłoby to fajne uzupełnienie naszych "letnich" zboczeń polegających na śmiganiu po tychże samych dzikich terenach na rowerach, które o tej porze roku z chęcią zamienimy na .. narty biegowe, bądź skiturowe. A potencjał jest spory w Opolakach i - wcale - nie drzemie ... Tylko trzeba go odpowiednio pobudzić, a ruszy. Tego jestem pewien :-)) Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 10 grudzień 2010 - 00:00 literaki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 nie wiem czy przy obecnej pogodzie jest sens gdziekolwiek wyruszać. Dobrze kombinujesz :-) Teraz jest lipa wszędzie, nawet w wyższych górkach ... Musimy poczekać, aż odwilż minie, min. 1-2 tyg. Jak chcesz więcej konkretów - to na tym froum -> http://www.rower.opole.pl/ TA SAMA opolska ekipa śmiga w zimie na biegówkach po opolskich jeziorkach i nie tylko ;-) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika_k Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Podaję za Gazetą Wyborczą: Chcesz być jak Justyna Kowalczyk? Możesz przynajmniej spróbować. Mistrzostwa Opolszczyzny w narciarstwie biegowym odbędą się pod koniec stycznia w Rejviz w Czechach. Organizuje je Polskie Towarzystwo Turystyczno-Krajoznawcze oddział Głuchołazy, Głuchołaski Klub Narciarski, Urząd Miejski w Głuchołazach oraz Urząd Marszałkowski Województwa Opolskiego. Zawody odbędą się 29 stycznia o godz. 11. Swój udział można zgłosić do 28 stycznia pod numerem telefonu: 796585727 lub mailowo: [email protected]. Wpisowe wynosi 10 zł, a pamiątkowy medal otrzyma każdy. Za sam udział w zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi