Żółwik Napisano 5 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Witam. Słuchajcie czy wiecie coś nt. w/w biura podróży bo zastanawiam się czy nie pojechać z nimi na narty ale nie mogę znaleźć jakiś opinii na ich temat. Z góry dziękuję za informacje. pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żółwik Napisano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 MAm pytanie o tą agencję. Czy ktoś korzystał z jej usług już? Jakie macie zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 MAm pytanie o tą agencję. Czy ktoś korzystał z jej usług już? Jakie macie zdanie? Agenzia Montana jest pewna. Korzystałem z jej usług kilka razy i zawsze było OK Miłego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Wszystko jak najbardziej ok! Byłem w ubiegłym roku, w tym także wybieram się w okolicach świąt. Polecam kontaktować się z bardzo miłą dla Polaków Czeszką, która tam pracuje ;] minusem, może być typowo włoskie zadbanie 'apartamentów', dlatego radzę dopłacić troszkę i zarezerwować większy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi