Szabir Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 oj będzie, a kto wpada na ostatki ten gładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Tak, tak na ostatek zawsze zostaje coś dobrego Mam 2 wolne miejsca w Zafirze - kto chętny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rossi_R Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Eh co za ekipa!! i jaka prognoza... http://www.wetter.at...assfeldhermagor pozdro Rossi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Rossi jak jedzie taka ekipa ,to i pogoda musi byc.Przeciez my najwieksci farciarze pod sloncem jestesmy .... ps.Ciagle mamy jedno miejsce u Jaha wolne....szansa na wyjazd z taka ekipa moze sie juz nie powtorzyc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Wojo rodzinę już podobno oswoił z wyjazdem chyba, teraz negocjuje z koniem wiec ostatnie miejsce może być dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Wojo rodzinę już podobno oswoił z wyjazdem chyba, teraz negocjuje z koniem wiec ostatnie miejsce może być dla niego No bo ja go mecze na priv zeby sie w garsc zebral ,bedzie neizle apres ski chociaz podobno w tym domu windy nie ma heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No bo ja go mecze na priv zeby sie w garsc zebral ,bedzie neizle apres ski chociaz podobno w tym domu windy nie ma heheh podobno konie mówią, że jak weźmiesz "derkę" fajną, to się dadzą przekupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Przykro mi to pisać, ale ze względów zdrowotnych zmuszona jestem do rezygnacji z tego, jakże zacnego wyjazdu. Na moje miejsce wskakuje czarny koń tego wyjazdu: WOJO !!!!! Transport dla osób, które miałam zabrać jest załatwiony, tylko muszę dograć szczegóły. Napiszę o tym najpóźniej jutro. Aktualna lista: 1. crazydiver74 2. Szabir 3. FilipII 4. Ewa od Filipa 5. Mmaciu 6. Adamek 7. zwierz8 8. Petrol 9. Zechar 10. Ba_ma1 11. Bonaparte 12. AgaF 13. Skaraabel 14. Kaziks 15. Wojo 16. Jahu + 7 ( 1. Arfi, 2. kumpel Arfiego, 3. kumpel Arfiego, 4. Skandal, 5. Nieprawda, 6. [email protected], 7. ja, 8. .. ? 24. Tymoka 25. Ordak 26. Adept Villa Otto 27. Slawek (Gitara) 28. Piotr (Akordeon) 29. Lecho 30. Daro 31. Bastek od Lecho 32. Sławek 2 Pozdrawiam wszystkich i miłej zabawy Jak mnie nie będzie to może się załapiecie na Muszlę No i na Muszlę się nie załapiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 witam, a jak tam mamy ? można przyjechać z rana przed nartami , ogolić się i przebrać, czy jedziemy bezpośrednio na stok zmachani nocnymi rozmowami polakóffff a póżniej dopiero baza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrol Napisano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kwatery czekaja na nas od rana więc możemy się tam przebrać i (dla chętnych) ogolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzayyy Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Sprawa transportu wygląda tak: Adamek, Mmaciu, Lecho i jego kolega jadą Ordakobusem z Grzesiem; natomiast Wojo zabiera na swój pokład: Zechara, Ba_ma1,Tymokę, Szabira i Napoleona W sprawie godziny i miejsca odjazdu kontaktujcie się osobiście. uuuufffff.......jak ja wam zazdraszczam :o zwłaszcza że za oknem piękny śnieżek pruszy bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 http://www.j2ski.com...sfeld_snow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan100 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 minimum + 10 stopni to faktycznie przegięcie :(..czy ja tam widzę w czwartek i piątek burze ? Kto wam zamawiał taka pogodę:confused::confused: Jeszcze tydzień temu zupełnie inaczej było Użytkownik Bogdan100 edytował ten post 24 styczeń 2011 - 15:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ja tylko w kwesti formalnej kroi nam sie lampa przez 4 dni nartowania he he ( a wiec apres ski od rana do nocy) ,gdansk za 48 h wyrusza juz w droge Użytkownik crazy74 edytował ten post 24 styczeń 2011 - 15:31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Należy się małe wyjaśnienie odnośnie pogody. Otóż prawdopodobnie ja też będę w tych okolicach. Więc na pewno będzie lało. HOWGH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Należy się małe wyjaśnienie odnośnie pogody. Otóż prawdopodobnie ja też będę w tych okolicach. Więc na pewno będzie lało. HOWGH Nie najprawdopodobniej ale ...raczej na pewno ...i nawet mnie denerwuj - nie ma takiej opcji jak deszcz Co ty, jakiś Jonasz jesteś? Będzie mrozik i pięknie zimowo, o tak: http://www.bergfex.c...ermagor/wetter/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Należy się małe wyjaśnienie odnośnie pogody. Otóż prawdopodobnie ja też będę w tych okolicach. Więc na pewno będzie lało. HOWGH Obawiam sie ,ze w takim razie bedziemy musieli Cie zabic i zakopac... ,zeby byla lampa pełna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Tak mi przyszło do głowy - skoro was taka kupa jest, ode mnie też kilka osób będzie - to może by się umówić rano i zrobić jakąś większą grupę żeby wynegocjować jakieś zniżki na skipassy? Sam mam sezonówkę, jak wielu, ale może by się uzbierała grupa 25 osób (to jest formalne min.) ale i przy mniejszej liczbie spróbować warto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy74 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 wiekszosc ma sezonowki ale mozemy powalczyc o cene skipasow dla tych co nie maja .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrol Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Co wy z tą pogodą ? Słońce załatwione, śnieg wyratrakowany, piwo schłodzone. Tylko ruszać ... Prognoza jest OK - http://www.snow-fore...ssfeld/6day/top . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wiec moze zliczymy tych bez sezonowek. +1 U mnie +5 ludzi bez, chyba że ktoś się zjawi więcej jeszcze: coś się zwolniło i 2 miejsca są (nawet ew. 3) :) Tylko ja nie wiem czy jest sens śmiecić w ten sposób wątek - może Petrol czy Jahu poza forum jakoś dali by radę ustalić co i jak. Jest jeszcze jedna sprawa - czy wszyscy zdążą np. ok. 9 rano :) Spotkanie pod kasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 pozdro dla całej ekipy za wyjazd i koncert finałowy woja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 W pogoni za rekordami zwozic d... sie da. Juras Ty wogole jestes poza wszelkimi klasyfikacjami:) Czekaj, czekaj tez w Nassfeld? To sie zgadza oni cus kombinuja, zeby u nich rekordy bic! Masz rację Fredo- jest też pomiar prędkości. Ciekaw jestem, kto tam ustanowił rekord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Krzysiek (Petrol) dziękuję, było wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziks Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 trochę landszaftów i portretów też. wyjazd ładny, styczniowe słońce trochę rozczarowało, bez sensacji Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi